Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cnt kérdése:

Hogyan csapjak vissza neki?

Figyelt kérdés
Volt egy fiú és nagyon tetszet nekem.O nem akart tollem semmit 3 napig szivatott.És mindenkinek híresztelgeti.Hogyan tudnék visszavágni neki?De valahogy úgy hogy o is olyan rosszul érezze magát mint én.

2012. aug. 12. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
rúgd tökön
2012. aug. 12. 10:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
megvetem az olyan embereket, mint ő, de az olyanokat is, mint te. szívből remélem, hogy valami súlyos bajotok lesz, nem azért, mert ártani akartok nektek, csak egyszerűen elképesztő, hogy sok embernek milyen jó dolga van, és nem tud mit kezdeni magával. mindig elkeseredem az emberi gonoszságon és primitívségen - a kicsinyes szörnyetegek rontják el általában az olyanok életét, akik nem szolgálnak/szolgáltak rá.
2012. aug. 12. 10:30
 3/8 anonim ***** válasza:
like a boss
2012. aug. 12. 10:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Büntesd meg azzal, hogy megtanulsz magyarul...
2012. aug. 12. 10:41
 5/8 anonim ***** válasza:
egyébként, ha feltétlen vissza akarsz vágni, egész egyszerűen azoknak, akiknek udvarol, mondd meg, hogy vigyázzon vele, mert szórakozik a lányokkal, és kihasználja őket. csak ennyit, higgadtan, lazán.
2012. aug. 12. 10:44
 6/8 anonim ***** válasza:
A saját fegyverével...,hiresztelgesd Te is róla,hogy csak szivatja a lányokat és szórakozik velük.Nem sok csaj fog vele kezdeni ezekután...:D
2012. aug. 12. 10:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Tipikus ovis gondolkodás. Ha nekem sz..r, akkor legyen neki is. Miért akar mindenki lesüllyedni ilyen mélyre?

Szóval a válaszom az, hogy sehogyan. Az ilyen ér annyit, hogy foglalkozz vele, valamint legközelebb te is okosabb leszel és nem kezdesz olyannal, aki csak játszik veled :)

2012. aug. 12. 11:08
 8/8 anonim ***** válasza:

ez nem óvoda hogy meghúzták a hajad akkor vissza húzod...

felejtsd el...vagy még nem nőttél ki a biliből???

N22

2012. aug. 12. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!