Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem találok megfelelő barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találok megfelelő barátnőt 2 éve. Szerintetek mi a gond?

Figyelt kérdés

22 éves egyetemista srác vagyok, értelmes, jófej, sportos, magas és jóképű, magabiztos. Minden ami kell, de az utóbbi időben mindig valami hülye kifogással visszautasítanak a csajok 1-2 radni után. Egyetem mellett dolgozom, karrierista vagyok, rendszeresen edzek. Zsánereim: magas, vékony, csinos, természetesen szép érzéki lányok, akik értelmesek is, nem buta libák vagy plázacicák.

Nem hittem volna, hogy itt felteszem a kérdést, de szerintetek mi lehet a baj? (lányok válaszait várom elsősorban) Tudom, hogy nagyon magasra teszem a mércét, de egyszerűen nem akarok olyan valakivel összejönni, aki nem tetszik, vagy csak a pénzre utazik, esetleg szellemi szintje zero. A gimis vihogó tinilányokat szintén nem csípem (inkább a velem egykorú, max 30 éves nők jönnek be)

Amikor valami esélyt látok a kapcsolatra és tetszünk egymásnak, 5-6 randi környékén jönnek a kifogások.

Legutóbb, pl: külső oda vissza ok, belső szintén, jókat beszélgetünk, tudunk együtt programokat csinálni, ágyban szikrázik a levegő körülöttünk(és ezeket ő mondta), aztán kitalálta, hogy a legelső szex mégse jött be neki mert szerinte csak magamra figyeltem, rá nem (többször nem szeretkeztünk) és különben is nem tud rám hangolódni érzelmileg, nem érzi, hogy egy hullámhosszon lennénk blabla... ja meg nemrég szakított, szerinte bezavar az ex érzelmileg stb...

Másik eset: nagyon kedves, de elég irányító típusú, amolyan domina csaj, gyönyörű alakkal, értelmes, egyetemet végzett, karrierista lány 3. randin bejelenti, hogy ő inkább még sem akar semmit, mert én túl maszkulin, férfias vagyok hozzá, ő a kicsit nyunyóbb pasikat csípi, akiket lehet irányítani, de azért dugna velem. Nagyon sok közös témánk volt, nagyon megkedveltem, de végül ő sem akart semmit. Végül kitalálta, hogy mégsem akar most párkapcsolatot senkivel... (minek randizik???)

És még sorolhatnám hány olyan eset van amikor valami szarra ráfogják, hogy az nem ok és emiatt nem mennek bele a kapcsolatba.

Szóval nem értem, gimis koromban sok nőm volt, nem is voltam ennyire válogatós, most hogy komolyabbat is szeretnék egy értelmes szép, csinos nővel, mindig megakadok 4-5 randi szinjén:(

Mit cseszek el?

Köszönöm a válaszokat!

2012. aug. 12. 02:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy jóképű,ennyi
2012. aug. 12. 02:29
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Igaz, lehet picit önző vagyok, de tény, hogy nagyon igyekszem odafigyelni a másikra is. Legutóbbit még melóból is hivogattam, smseztem amire persze tök nehezen válaszolt, telefonját se vette mindig. Mindig megkérdeztem milyen napja volt, hogy érzi magát, virágot vittem stb Amikor megkérdeztem miért rosszekdvű, nem akarta elmondani hiába faggadtam, puszilgattam, simogattam...semmi

2012. aug. 12. 02:32
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha minden igaz, amit magadról leírtál a külsődről, akkor azzal nem lehet probléma. Ha egyetemre is jársz, akkor valószínűleg okos is vagy.

Már írták előttem, és azzal egyetértek, hogy lehet egy kicsit önző vagy, vagy nem érdekel annyira az illető.

Vagy nem lehet, hogy annyira szeretnéd hogy legyen valami komolyabb, hogy túlságosan kapaszkodó vagy?

A másik meg még -igaz nekem se volt az elmúlt időben valami sok férfi az életemben-, de észrevettem, hogy sosem azok fogtak meg igazán, akik úgymond a zsánereim voltak.

És nem lehet, hogy azok a lányok, akikkel randiztál, csak külsőre megtetszettek és ennyi?

Szerintem inkább keress az egyetemen valakit, mert akkor az érdeklődésetek hasonló lehet, és ha találsz egy jó fej csajt, ne azzal foglalkozz, hogy ő nem a zsánerem, hanem hívd el valahova, ha nem lenne semmi, úgy is megálltok 1-3 randinál!

Remélem tudtam valami hasznos tanácsot adni :)

17/L

2012. aug. 12. 03:07
 14/16 anonim ***** válasza:

"

"Igaz, lehet picit önző vagyok, de tény, hogy nagyon igyekszem odafigyelni a másikra is"

ebben a mondatban minden benne van.. picit?! ..a másikra is?! no comment.." értelmes, jófej, sportos, magas és jóképű, magabiztos minden ami kell.." ha ez lenne minden ami kell,már rég nem ilyen kérdésekkel jönnél ide..

kicsit végy vissza az orcádból,sokkal több alázat,odafigyelés,önzetlenség..amíg nem lesz csak szívsz.. 34f

2012. aug. 12. 03:27
 15/16 anonim ***** válasza:
14-essel értek egyet nőként.Plusz megmondom őszintén hogy az írásod alapján se vagy szimpatikus,árad valami rejtett beképzeltség belőle,amivel még lehet te se vagy tisztában.
2012. aug. 12. 05:09
 16/16 anonim ***** válasza:

én tuti nem jönnék össze Veled...amit itt leírtál...hát huhh...én is egyetemista vagyok de nem vagyok így elszállva magamtól, s nekem is vannak pasi csoporttársaim és Ők sincsenek...komolyan nem értem ezt az egészet, hogy mire fel ez a nagy válogatás...mivel nem ismerlek, így csak annyit tudok mondani hogy biztos nem véletlen utasítanak vissza...én inkább elgondolkoznék ezen, nem itt kérdezgetnék idegeneket, akik NEM is ismernek...

és osztom az előttem szólókat...

N22

2012. aug. 12. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!