Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megéri a diéta a fiúk miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri a diéta a fiúk miatt?

Figyelt kérdés
13 vagyok, és 152 centi, 50 kg. ( :( ) Az osztálytársaim közül mindenki tök szép, és magas, nekem azt mondják szép az arcom meg minden, de nem vagyok sovány! Anyukám is így kezdte, mert hirtelen megnőtt 13-14 évesen, de én nem bírok addig várni, nem vagyok megelégedve magammal! Egy egészségkúrára gondoltam, mert van egy fiú akit nagyon régóta szeretek, de neki azok a lányok tetszenek akik szépek is (alakra). Mit gondoltok?
2012. aug. 11. 21:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

152 cm-hez az ideális súly 48 kg, két kiló felesleggel hadd ne legyen már elhízva, jó?! o.O

A pasik miatt nem éri meg diétázni. Mi van, ha a kiderül a következő fiúról, aki megtetszik, hogy neki meg a duci, bögyös-faros csajok jönnek be? Akkor felszedsz 10 kilót? Ha a harmadiknak a 180 centis lányok jönnek be, akkor mit lépsz?!

Leadsz X kilót, összejöttök, aztán minden falat ételnél az jár az eszedben, ha hízol egy kicsit, el fog hagyni.

Ebbe hamar bele lehet kattanni.

Meg fogod találni azt a fiút, akinek te kellesz, úgy ahogy vagy. Azért, mert a külső csak figyelemfelkeltésre kell, de a belső miatt marad veled.

Sőt, ha igazán megismerne a kiszemelt fiú, még az is lehet, hogy rájönne, te vagy a legjobb csaj a suliban. :)

Akit szeretsz, azt akkor is szereted, ha hízott, fogyott, levágatta a haját vagy befesti, stílust vált, vagy pocsékul néz ki betegen és lázasan. :D

Nem a szépség határozza meg, hogy kit szeretünk. A szeretet határozza meg, kit látunk szépnek.

2012. aug. 11. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!