Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri a diéta a fiúk miatt?
ha 13 évesen elkezdesz fogyózni, azzal egy dolgot érsz el, sosem fog megnőni a melled :P ráadásul a diéta is kb addig tart amíg megnősz, tehát nem is tudhatod, hogy mi miatt fogytál le, ez puszta önsanyargatás lesz negatív eredményekkel... tudom azt hiszed kell, de hidd el az életed az első negyedét sem érte el, és inkább most szívj 16 éves korodig, mint 16-100 ig
de azért tornázhatsz de egyél rendesen!!
Én is ekkora voltam 13 évesen és fiú. Most sem hívnak a kosárlabda válogatottba, de láthatóan nőttem 18 éves koromig. Lányként meg ne zavarjon a magasságod, nem hátrány.
Nem vagy vékony, de kövér sem. Ebben a korban ne diétázz, hanem mozogj! Ha valaki sportol, akkor az izomzata miatt jó lesz a tartása. Sokan ott rontják el, hogy csak koplalással lefogynak, aztán sokkal bénábban néznek ki, mint az, akin van egy kis felesleg.
Ne az érdekelje, hogy mit mondanak az osztálytársaid, mert ők még gyerek és nincs is igazi véleményük. Őket megvezeti a média, a divat.
Már miért lenne egy 13 évesnek egy NORMÁLIS, jól megtervezett diéta káros? Az nem káros, hogy el van hízva?
Amúgy pedig megéri, mert magadnak is jót teszel vele. Mindenképpen okosan csináld a diétát, ne vidd túlzásba sem. A legjobb, ha egy olyannal konzultálsz, aki ért hozzá (rekreációs szakember/orvost stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!