Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megéri a diéta a fiúk miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri a diéta a fiúk miatt?

Figyelt kérdés
13 vagyok, és 152 centi, 50 kg. ( :( ) Az osztálytársaim közül mindenki tök szép, és magas, nekem azt mondják szép az arcom meg minden, de nem vagyok sovány! Anyukám is így kezdte, mert hirtelen megnőtt 13-14 évesen, de én nem bírok addig várni, nem vagyok megelégedve magammal! Egy egészségkúrára gondoltam, mert van egy fiú akit nagyon régóta szeretek, de neki azok a lányok tetszenek akik szépek is (alakra). Mit gondoltok?
2012. aug. 11. 21:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
meg
2012. aug. 11. 21:55
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Anyááám... még korlátozottan sem vagy cselekvőképes, akkor ne akarj pasizni -.-' 15-16 éves korodra meg leszel 165-170cm simán, és tök jól fogsz kinézni. Kééész. Istenem.
2012. aug. 11. 21:56
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
ennyi idősen még korán van elkezdeni diétázni, mert még nőni fogsz, legyél türelmes! egyébként ha nagyon akarsz fogyni akkor azt egy valakiért csináld és az te legyél!
2012. aug. 11. 21:57
 4/11 anonim ***** válasza:
És egyébként ilyen korban EGYÁLTALÁN NEM egészséges az, hogy fogyózol -.-' akár meddő is lehetsz, vagy jóval később kezdesz menstruálni, stb.
2012. aug. 11. 22:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Igazából magam miatt is csinálnám, és nem diéta, inkább olyan egészségkúra, (több sport, semmi csoki, több egészséges kaja) nem koplalás!!! :) (a második kommentelőnek köszönöm, és nem azért szeretnék pasizni mert menő :) hanem mert szerintem tök jó ha valaki szerelmes és van kibe lennie :) )
2012. aug. 11. 22:04
 6/11 anonim ***** válasza:
58%

ha 13 évesen elkezdesz fogyózni, azzal egy dolgot érsz el, sosem fog megnőni a melled :P ráadásul a diéta is kb addig tart amíg megnősz, tehát nem is tudhatod, hogy mi miatt fogytál le, ez puszta önsanyargatás lesz negatív eredményekkel... tudom azt hiszed kell, de hidd el az életed az első negyedét sem érte el, és inkább most szívj 16 éves korodig, mint 16-100 ig

de azért tornázhatsz de egyél rendesen!!

2012. aug. 11. 22:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is ekkora voltam 13 évesen és fiú. Most sem hívnak a kosárlabda válogatottba, de láthatóan nőttem 18 éves koromig. Lányként meg ne zavarjon a magasságod, nem hátrány.

Nem vagy vékony, de kövér sem. Ebben a korban ne diétázz, hanem mozogj! Ha valaki sportol, akkor az izomzata miatt jó lesz a tartása. Sokan ott rontják el, hogy csak koplalással lefogynak, aztán sokkal bénábban néznek ki, mint az, akin van egy kis felesleg.

Ne az érdekelje, hogy mit mondanak az osztálytársaid, mert ők még gyerek és nincs is igazi véleményük. Őket megvezeti a média, a divat.

2012. aug. 11. 22:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Inkább eddzél ne fogyózz.
2012. aug. 11. 22:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Már miért lenne egy 13 évesnek egy NORMÁLIS, jól megtervezett diéta káros? Az nem káros, hogy el van hízva?

Amúgy pedig megéri, mert magadnak is jót teszel vele. Mindenképpen okosan csináld a diétát, ne vidd túlzásba sem. A legjobb, ha egy olyannal konzultálsz, aki ért hozzá (rekreációs szakember/orvost stb.).

2012. aug. 11. 22:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Továbbra is azt írom, hogy nem! :)
2012. aug. 11. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!