Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy jöjjek össze vele? (több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöjjek össze vele? (több lent)

Figyelt kérdés

Tudom, sok ilyen kérdés van és bizonyára unalmas is lehet, de légyszi ez most nagyon fontos lenne.

Szóval van egy lány ismerősöm, aki nem tudja, hogy bejön nekem. Viszont én úgy érzem, mintha én is érdekelném őt, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos.

Tudnátok olyan tippeket, amivel a tudtára adhatom?

Tudom, tudom.....nyíltan mondjam el neki.......stb. De ez nem ilyen egyszerű.

Légyszi, akinek van tapasztalata benne, az segítsen!

Ezer kösz! :)

20/F

2012. aug. 11. 21:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%
Ismered esetleg valami barátnőjét? Akkor megkérhetnéd, hogy mondja el neki, hogy tetszik neked vagy legalább, hogy kérdezze meg mit gondol rólad OLYAN téren... De szerintem a legjobb az lenne, ha te magad elmondanád neki, azt jobban szeretik a lányok!
2012. aug. 11. 21:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát az a gond, hogy a bnőit nem igazán ismerem és amúgyis félek az ilyet elmondani :))
2012. aug. 11. 21:45
 3/11 anonim válasza:
szedd összemagad mond h beszélni szeretnél vele dumáljátok meg egy csendes helyen vigyázz senki ne legyen a közeletekbe mert nekem a hülye haverjaim tették tönkre az esélyeimet
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot :-)
 5/11 anonim válasza:
szívesen
2012. aug. 11. 21:50
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy szerelmet vallj ebben a helyzetben! Hívd el különböző rendezvényekre.

- Hétvégén megyek "ide". Van kedved megnézni/meghallgatni?

Ha nemet mond, elmész egyedül vagy mással. 1-2 hét múlva ismét elhívod. Az elhívások között beszélj vele, vagy ha a közelében (munkahely, otthon, stb), akkor ugorj be hozzá!

Ha igent mond, akkor sem szabad azonnal vallomással támadni.

36/F

2012. aug. 11. 22:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Sokat segítettél :)
2012. aug. 11. 22:07
 8/11 Rebi<3 válasza:
Szia:) Sokkal többet legyélj vele és beszálgess vele pl: arról h neki ki tetszik ... de amikor esetleg megkérdezi h neked ki tetszik nehogy más lányt mondj mondj"-.- ...!! mer akkor azt hiszi h nem tetszik nekeed... És majd a végén lebeszi szerintem a lapot h tetszik neked ;) Sok sikert ...
2012. aug. 12. 10:37
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a választ! :)
2012. aug. 12. 16:41
 10/11 anonim válasza:
Szerintem is az ide-odahívogatós taktika a legjobb. Abból előbb-utóbb leveszi mi a helyzet.
2012. aug. 14. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!