Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esély?

Figyelt kérdés
Nemrég bemutattak egy srácnak, nagyon aranyos, kedves, helyes, sportos, okos szóval már-már tökéletes :) állítólag én is tetszem neki, de nekem még sosem volt barátom (neki volt már több barátnője is).Aztmondta hogy nagyon cuki vagyok. Cuki a szemem,cuki a nevetésem. Jó ha egy fiúnak cuki vagyok? vagy az azt jelenti hogy csak aranyosnak tart de nem tetszem neki? :/ Mondjuk megvan neki a számom, beszéltünk is, találkozni akar. Félek nagyon mert én még nem is csókolóztam senkivel és nem akarom elrontani. Nagyon megértő, már most azt érzem hogy bármit meg lehetne beszélni vele de akkor is félek hogy elrontok valamit. Vagy mi van ha nem is tetszem neki?! Szerintetek? nagyon parázok :/ 16/L

2012. aug. 11. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
ja!
2012. aug. 11. 21:22
 2/6 anonim ***** válasza:
ha nem tetszenél neki, nem akarna veled találkozni :) légy természetes, ne görcsölj rá a félelmedre, és akkor semmit sem rontasz el:) ha tényleg olyan rendes és úgy lehetne vele beszélni mindent, ahogy leírtad, akkor csak annyit mondhatok hogy hajrá :))
2012. aug. 11. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok... :)) Szerintem tetszel neki, szóval hajráá! :D
2012. aug. 11. 21:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

És a csókkal mi legyen? már legutóbb is le akart volna kapni csak kerültem az ilyen helyzeteket, amkor meg megpróbálta hirtelen eszembe jutott hogy sürgősen meg kell keresnünk a barátnőmet úgyhogy annyi volt az alkalomnak, neki meg szerintem leesett hogy nekem még korai úgyhogy nem erőltette :) De a következő találkozásnál már kellene de félek! Ő már tapasztalt...mindenki azt mondja hogy ezt nem lehet elrntani de félek hogy én elfogom :S

És szerintetek mondjam el neki hogy még sosem csókolóztam? ha igen akkormég előtte vagy utána? vagy hogy lehet ezt egyáltalán elmondani?

2012. aug. 11. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:
mond el neki szerintem, amúgy tegnap volt egy ugyanilyen kérdés(csókkal kapcsolatban) este nézd meg az ottani válaszokat.
2012. aug. 12. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is tetszel neki :) minek akarna találkozni veled ha nem tetszenél neki?! :D

Szerintem amúgy nem kell(!) elmondanod neki rögtön, hogy "Szia, még nem csókolóztam előtted senkivel. Te hogy vagy?" :)..Nekünk úgy volt az első barátommal, hogy megkérdezte, hogy nekem ugye ő lesz az első(nem mondta, hogy mim lesz, csak eddig mondta, de tudom, hogy vagy a csókra gondolt vagy arra, hogy ő lesz az első barátom:D). Mondtam, hogy igen, ő lesz az első és ebből már vette a lapot, hogy még nem csókolóztam :) szóval elég csak akkor elmondanod ha esetleg rákerül a téma :)

15/L

2012. aug. 13. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!