Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítséget kérnék. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítséget kérnék. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Korábban tettem fel egy kérdést, és azóta eltelt vagy 2 hét de a helyzet változatlan én meg már egyenesen megyek tönkre:( NEm tudom mi tévő legyek. Már ugy érzem hogy a szex kihült köztünk teljesen. És ujra csak ugyan azt mondja a bnőm:(

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Korábban ez vol a sztori. Köszönöm aki ir rá vmit.:(

2009. júl. 21. 12:55
 1/6 anonim ***** válasza:
ott azt irtad hogy megbeszéltétek végül is és hogy próbálod tartani magad, most akkor még mindig ugyanaz a helyzet?
2009. júl. 21. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:
sztem hagyni kell a dolgot egy ideig. nagyon sokat ront a szexen az, amikor az egyik fél folyton ezen problémázik, és a szexek száma ettől csak mégjobban lecsökken, mert a másik fél eröltetettnek érzi a dolog, és idegesíti. énmár voltam mind2 szituban, mikor "engem kértek számon" h mért csak ennyi, és fordítva is volt, mikor engem zavart h nagyon kevés. de sosem javult a dolog, hiába beszéltük meg. aztán azlett a megoldás, h hagytuk a dolgot ülepedni, ettől a másik megkönnyebült, és már nemgondolta azt h szexmániás a párja, ésígy sokkal több kedve lett az egészhez. nekem mind2 esetben segített az, h hagytuk a dolgot egy ideig békén, és jött ahogy jött. aztán szépen beállt normál kerékvágásba és mind2en megvoltunk elégedve a szexuális életünkkel.
2009. júl. 21. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:

igen írja is most a kérdésben, hogy a helyzet változatlan.

én szerencsére nem voltam még ilyen helyzetben, de így ahogy leírod, szerintem a szünet lenne tényleg a megoldás, amit az előzőleg kiírt kérdésre is írt valaki. azt kéne megtudni, hogy ő csak megszokásból van veled még, vagy miért is. hogy hiányoznál-e neki, ha egy hétig nem látnátok egymást. mert ha nem hiányoznál neki, és csak megszokásból lenne veled, akkor felesleges folytatni. ha annyit sem tesz meg h elmenjen a nődokihoz az eléggáz, látszik hogy nem is akarja megoldani a problémát.

2009. júl. 21. 13:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Én megpróbáltam segiteni rajta és mondtam neki h rajta áll:(
2009. júl. 21. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Vigyázz, negatív spirálba kerültél! Így egyre csak rosszabb lesz.

Van valami probléma köztetek, ez világos. Azt innen nem tudom megmondani, hogy melyikőtök a probléma gazdája? Ha Ő, azon neki kell dolgozni, változtatni. Ha Te, akkor meg Neked. Sajnos sok minden okozhat ilyet.

Én Hellinger terápiával foglalkozom, Neked is tudom ajánlani. Ha van kedved, gyere el egy ilyen foglalkozásra, nézd meg! (Keress meg magánban akár, vagy nézz utána előbb, mi is ez? Wikipedia-n pl. [link] )

2009. júl. 21. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is hagyd az egészet.. A szex nagyon fontos 1 kapcsolatba és ha nem megy, -mert nem megy - akkor 1 idő után megunod.. Beszéld meg vele h ez neked nem pálya így és hogy szükséged van a szexre.. Majd meglátod mit mondd ;)

Sz.

2009. júl. 21. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!