Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyiket választanád a két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanád a két férfi közül?

Figyelt kérdés

a) vonzódsz hozzá, te nézted ki magadnak, maga módján kifejezi a szeretetét és nem lóg mindig a nyakadon, jó vele lenni és beszélgetni vele, 1 hónapja ismered, bizonytalan vagy az érzéseiben

b) nem annyira vonzó, ő nézett ki magának régóta, teljes mértékben kifejezi a szeretetét, sokat érdeklődik és törődik veled, jó vele lenni és sok mindenről lehet vele beszélni, féléve ismered, biztosnak érzed a közeledését

Ezen kevés paraméterek alapján.

2012. aug. 11. 17:27
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Ha látom felém csillanni a szemét és keresi a közelségemet, az még jól is jön. A lényeg, hogy adjon időt feltöltődni olykor, én belülről nyerem az energiát. Továbbá tartsa magát a szieszta háborítatlanságához, lehetőleg ne ötpercenként csörögjön rám egyedüllétemben. Ha mindez megvan, részemről nincs kifogás.:D Szerintem másképp jött ez le nekünk.
2012. aug. 12. 01:04
 32/36 anonim ***** válasza:
Ha mindkettőhöz vonzódunk, egyikhez se írd oda külön, hogy "vonzódsz hozzá", az félrevezető.
2012. aug. 12. 17:10
 33/36 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolat alapja a szexuális vonzódás így azt válaszd, amelyiket kívánod, a másik max barát lehet. Illetve lenne egy x idejű kapcsolatod, ami vádaskodással érne véget. Csupáncsak a szex hiánya miatt. Ha mind a kettőre gerjedsz akkor persze h b.

Egy nagyon bölcs mondás jutott eszembe. Egy könyvben olvastam. Ha kellesz egy ffinak, azt kimutatja, akkor keres. Ha nem keres, nem érzed h kellesz neki, akkor nem kellesz neki. A ffiak nem játszadoznak, mint a nők.

2012. aug. 14. 12:45
 34/36 anonim ***** válasza:
húú hát én azt mondom a.) mégpedig azért mert basszus..kockáztass! te őt szereted..inkább azzal légy aki lehet, hogy nem biztos, de legalább szereted, mint azzal akinek tetzsel, nyalizik, biztos..viszont szétunod mellette a fejed plusz nem is vonzódsz hozzá..ez az én véleményem. de ha jobban belegondolsz talán ez így igaz :)
2012. aug. 14. 12:48
 35/36 LOLA... válasza:
Én a b! Mivel ha neked tetszik egy fiú és összejössz vele, ráadásul beléd is szeret idővel, akkor nyert ügyed van, viszont hogyha tetszel valakinek és te pedig csak úgy beleszeretsz, mivel járni akarsz valakivel, akkor azt nem tudod teljesen szeretni!:) Akármelyiket is választod, hajrá:D
2012. aug. 14. 13:12
 36/36 LOLA... válasza:
bocsiii át akartam irni!! a
2012. aug. 14. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!