Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád a két férfi közül?
a) vonzódsz hozzá, te nézted ki magadnak, maga módján kifejezi a szeretetét és nem lóg mindig a nyakadon, jó vele lenni és beszélgetni vele, 1 hónapja ismered, bizonytalan vagy az érzéseiben
b) nem annyira vonzó, ő nézett ki magának régóta, teljes mértékben kifejezi a szeretetét, sokat érdeklődik és törődik veled, jó vele lenni és sok mindenről lehet vele beszélni, féléve ismered, biztosnak érzed a közeledését
Ezen kevés paraméterek alapján.
#10-es miért őt választottad?
De a többiek is írják le a véleményüket.
Én az a)-t, de nem gondolom, hogy emiatt "mocskosabb" lelkületű lennék a többieknél. Eleve nem számítom a pozitívumok közé a szakadatlan zaklatást, légtérhez jutni nem hagyást, bárhogy is szeretném az illetőt, úgy érezném, megfojt. Másfelől én sem vagyok az a "jaj de imádlak, drága egyetlen tündérbogyómackóm, cuppcupp és maradjunk meg örökké egymásnak" típus és ez nem is a véletlen műve, miért várnék hát el hasonlót a partneremtől? Lényegtelen, mennyire van belém habarodva, ha egyszer nem vagyok képes viszonozni neki az érzést. Mindkettőnket egyaránt becsapnám, ha mégis megpróbálkoznék ezzel.
Szóval részemről evidens, bár keveslem "ismeretség" hosszát (még a félévet is, nemhogy az egy hónapot).
17:37-es vagyok:
Azért választom az a-t, mert nem lóg folyton a nyakamon, valamint azért, mert számomra vonzó. Sajnálom, de aki számomra nem vonzó, azzal nem tudnék kapcsolatot kezdeni.
24/n
Nálunk ez úgy volt, h itt kiírt egy fiú egy kérdést s nagyban ott beszélgettek, mikor én odacsöppentem, s elkezdtünk beszélgetni, igy 3am, de az a hsz-elő felkeltette az érdeklődésem, s mentünk privátba, msn, idővel személyes tali. Ne legyen félreértés, egyáltalán nem állt szándékomban itt keresni párt, de így alakult.
Ő♥ jött le hozzám. Bár a nagy távolság ellenére is jól meg vagyunk. Szeretlek Kedvesem!
Szal, h a kérdésre is válaszoljak, én azt a férfit, aki felkelti az érdeklődésem, meg fog benne valami. Jóképű, teljes mértékben kifejezi a szeretetét, sokat érdeklődik és törődik velem, nagyon jó Vele lenni, a legeslegjobb és sok mindenről lehet Vele beszélni, féléve ismerem. Ő a másik felem, életem!
10es vagyok: oke nalam annyi kulonbseg van hogy nem en neztem ki a-t magamnak hanem o engem de annyira nem nyomul hogy biztos legyek benne mit akar. azert valasztottam mert - bevallom hosiesen - nem tudtam ellenallni. annyira tetszik, jofej, jo vele beszelni, nagyon vonz az egesz lenye. meg nem tortent semmi koztunk.
a jelenlegi b az eletemben ngyon rendes srac, de nagyon-nagyon tulzasba vitte az erdeklodest amivel megfojt, nem hagy nekem teret. egy ferfi legyen eros, nem akarom azt erezni hogy en vagyok a felelos a mentalis egeszsegeert.
persze lehet a te peldadban nem ilyenek a karakterek, ez az en helyzetemben van igy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!