Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, lehet ebből tartós kapcsolat?
Azt hiszem kezdek beleszeretni egy srácba, pedig van barátom 4 éve... tudom szemétség, próbáltam magamban legyűrni ezt az érzést, de nem megy, szóval mindenképp szakítani fogok (nem a srác miatt, egyébként is érett már ez a dolog, viszont így már nagyon nem érzem korrektnek a helyzetet)
A sráccal pedig az a helyzet, hogy kb másfél évig reménytelenül szerelmes volt egy lányba, az utóbbi 1-2 hónapban kezdte magában lezárni a dolgot, de még nem sikerült neki teljesen gondolom.
Ha tegyük fel összejönnénk, lehetne ebből jó kapcsolat, vagy mindketten csak így vigasztalódnánk? Voltatok már ilyen helyzetben?
Ez egy érzés,erről nem tehetsz.
Meg írtad,hogy sok probléma volt vele,és te többet tettél,h megmentsd a kapcsolatot,mint ő. Így hát korrekt.
Most már koncentrálj az új srácra! De figyelj oda,hogy akkor tényleg összejöjjön,nem lenne jó két szék közül a földre esni.
Mesél valamit róla! Ő milyen? Miből gondolod,hogy jobb kapcsolatotok lehet? Hogy viselkedik általában veled?
Mindig úgy viselkedik velem, amiről szerintem minden lány álmodozik lelke mélyén. :)
Azért gondolom, hogy jobb lenne vele a kapcsolatom, mert olyan, mint én, ugyanazokat a dolgokat szeretjük csinálni, hasonló a mentalitásunk, így nem szorulunk folyton kompromisszumokra, ami igazából egyik félnek se jó hosszútávon, ha mindig ez megy. Emellett még azért is gondolom így, mert ha a társaságában vagyok, akkor teljesen merem önmagamat adni, ilyet korábban csak egyetlen ember mellett éreztem (az is egy lány, egy barátnőm), és ráadásul ez még tetszik is neki. :)
Bármiről tudunk beszélgetni, ő is őszinte velem, sok mindent elmond magáról, a negatívabb dolgokat is, ebből azt gondolom, hogy ő is felszabadultnak érzi magát mellettem.
Meg még van nagyon sok apróság, például ilyesmi, hogy a barátom mindig minden kis hülyeségen képes "hisztizni", ha késik tíz percet a vonat, akkor például egész úton nem szól hozzám, mintha meg lenne sértődve,pedig semmi tragédia nincs ebben, én ezzel szemben ilyenkor pl örülök, hogy annyival többet együtt lehetünk. Most érted ez apróság, de az ilyenek hosszú távon nagyon le tudnak törni... ez csak egy példa, de hasonló dolgok miatt is folyton nyűgös, meg ilyenkor tényleg hozzám se szól csak duzzog. Na ez a srác meg nagyon nem ilyen, ő is lazán veszi az ilyesmiket, nem akad fenn ezen, hanem ha ilyesmi van, akkor próbálja keresni a dolog jő oldalát...
Jaaj dejó neked! Akkor már értem,hogy miért szeretnél vele összejönni. Megérkezett a szőke herceg fehér lovon.:)
Most már csak azt áruld el,hogy tervezed az összejövést vele? Mostanában? Vagy még egy kicsit később? Milyen gyakran tudtok találkozni?
Hosszú ideje azt érzed hogy a jelenlegi barátoddal nem érdemes tovább "kínlódni",az új srácról nem győzöl áradozni,ezek után még kérdést teszel fel hogy mit tégy?
Szakíts a mostanival és akivel jobban összeilletek azzal pedig kezdj el komolyabban foglalkozni.Egyszerűen nem is értem miért kell ebből erkölcsi problémát csinálni,el lehet szépen is válni egymástól ha muszáj.
Írták hogy nehogy 2 szék közül a földön találd magad ha az új fiúval nem jön össze,szóval inkább benne legyen egy nő a rosszul működő kapcsolatában minthogy bevállaljon egy párnélküli időszakot?Ne vicceljünk már ezt komolyan gondolják egyesek...
Nem akarom egyből, bármennyire is halott egy kapcsolat, a szakítás akkor is megviseli az embert, és nem akarom, hogy így kezdődjön. Azért nagyon sokat se akarok várni, de valamennyi kis szünet mindenképp kell.
Találkozni elég sokszor tudunk, nagyon gyakran hív különböző programokra, szóval lehetőség bőven van rá. (Mindre természetesen nem mentem eddig, de majd ezután :) )
14-es, nem azt kérdeztem, hogy mit csináljak, csak vélemények érdekeltek róla, hogy vajon ilyen helyzetből mi sülhet ki, hátha volt része valakinek hasonlóban. :)
A szakításban igazából biztos vagyok, ha ezzel a sráccal mégse illünk össze, akkor azt nagyon fogom sajnálni, de attól még nem esek kétségbe, ha egyedül maradok.
"14-es, nem azt kérdeztem, hogy mit csináljak, csak vélemények érdekeltek róla"
Hát te nem is tudod?A társadalom véleménye is befolyásoló tényező nem csak a szabad akarat.Ha én biztos vagyok valamiben nem kérdezősködök hanem kijelentek dolgokat,ha kérdezősködök akkor megerősítés kell.
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!