Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na erről mit gondoltok, fiúk? : D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na erről mit gondoltok, fiúk? : D

Figyelt kérdés

Zilkutya válasza:

Mindjárt sírvafakadok,annyira szép közhelyeket írkáltok csajok. XD

Viszont 2 feles után egy buliban már a farkunkkal gondolkodunk,k*rvára nemszámít hogy van-e feleség-gyerek.

A hosszú kapcsolat titka a félrelépés,ezt mindenki tudja csak homokba dugjátok a fejeteket!

Érdekelne Zilkutya nagy bölcsessége,mennyire ésszerű és valós.

2012. aug. 10. 23:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nem mindegy az neked? :D egyébként nem! publikus a bemutatkozása.... de én hülye még magyarázkodok....
2012. aug. 10. 23:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Sose értettem miért verik nagy dobra ezt a szex témát néhány férfitársam dehát... Anélkül is lehet élni nem? o.O
2012. aug. 10. 23:17
 13/21 anonim ***** válasza:
nekem aztán tök8 csak meglepdőtem.
2012. aug. 10. 23:17
 14/21 anonim ***** válasza:
A nemek csatájában(követendő viselkedés manapság) nem a kivételek miatt van nagy gond akik valóban rosszul cselekednek,hanem az állandó általánosítás,ami az adott ügyben ártatlanokat is meggyanúsítja.Mindkét oldalon ez megy keményen
2012. aug. 10. 23:18
 15/21 Hole Hunter ***** válasza:

Vannak, akik így gondolkodnak. Vannak, akik másképp.

Miért kéne, hogy ez bárkit is foglalkoztasson?

(udvarolj zil-nek inkább privátban!)

:)

2012. aug. 10. 23:18
 16/21 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező!

Nekem meg az tetszik, hogy sok szüzességgel kapcsolatos ("x évesen szűz vagyok, gáz?") kérdésnél beírod, hogy nem gáz, meg téged nem érdekelne. De ha itt valaki beszól neked, akkor annak egyből ezzel vágsz vissza, hogy "27 évesen szűz vagy" stb. Ezt több helyen is láttam.

Szóval Zilkutya 1. mondatával tökéletesen egyetértek. Szép közhelyeket írtok, és írsz te is. Nem vagy valódi.

2012. aug. 10. 23:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Hellrider, hát még én, amikor elővette ezt a csajozós dumát. úgy tűnik már nem a "szép a szemed"-de hódítanak, hanem azzal, hogy "csak úgy tudlak szeretni, ha mindennap félreb@sz*k"
2012. aug. 10. 23:21
 18/21 anonim ***** válasza:
szüzanyám :D
2012. aug. 10. 23:23
 19/21 anonim ***** válasza:

Császárnő a te "jó híreddel" én nem kérdeznék ilyet és főleg nem osztanám az észt!

Amúgy a vesző után nyomj egy szóközt, mert a MAGYAR HELYESÍRÁSBAN ÍGY VAN BENNE! Az "XD" pedig nem értelmes szó!

Bocsika...

2012. aug. 11. 00:52
 20/21 anonim ***** válasza:
te most komolyan abba kötöttél bele, hogy a vessző után nem nyomott egy szóközt? b@szki, hova kerültem???
2012. aug. 11. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!