Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na erről mit gondoltok, fiúk? : D
Zilkutya válasza:
Mindjárt sírvafakadok,annyira szép közhelyeket írkáltok csajok. XD
Viszont 2 feles után egy buliban már a farkunkkal gondolkodunk,k*rvára nemszámít hogy van-e feleség-gyerek.
A hosszú kapcsolat titka a félrelépés,ezt mindenki tudja csak homokba dugjátok a fejeteket!
Érdekelne Zilkutya nagy bölcsessége,mennyire ésszerű és valós.
Vannak, akik így gondolkodnak. Vannak, akik másképp.
Miért kéne, hogy ez bárkit is foglalkoztasson?
(udvarolj zil-nek inkább privátban!)
:)
Kérdező!
Nekem meg az tetszik, hogy sok szüzességgel kapcsolatos ("x évesen szűz vagyok, gáz?") kérdésnél beírod, hogy nem gáz, meg téged nem érdekelne. De ha itt valaki beszól neked, akkor annak egyből ezzel vágsz vissza, hogy "27 évesen szűz vagy" stb. Ezt több helyen is láttam.
Szóval Zilkutya 1. mondatával tökéletesen egyetértek. Szép közhelyeket írtok, és írsz te is. Nem vagy valódi.
Császárnő a te "jó híreddel" én nem kérdeznék ilyet és főleg nem osztanám az észt!
Amúgy a vesző után nyomj egy szóközt, mert a MAGYAR HELYESÍRÁSBAN ÍGY VAN BENNE! Az "XD" pedig nem értelmes szó!
Bocsika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!