Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » """Gyönyörű vagy, csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jacint79 kérdése:

"""Gyönyörű vagy, csak a karod vastag. Ez szépséghiba, én így fogadtam el, így szeretlek. " Ma ezt a bókot kaptam a pasimtól. "" én mondtam ezt a kijelentést és most megosztanám a rövid storyt. Vélemény?

Figyelt kérdés

A téma az emberi belső - külső "hibák" voltak, ekkor hangzott el ez a mondat a számból, Ami nem sértés akart lenni! Egy kis önbizalmat akartam bele önteni, mert állandó önértékelési zavarba van, nem hisz magában, a szépségében, minden tükörbe megnézi magát, sokszor kiborul a súlya, alakja miatt és ekkor megvígasztalhatatlan! Egyébként egy szuper jó nő, életem értelme. ....

A mondat elhangzásakor egy hosszabb gondolat végére volt ez a megjegyzés betűzve (sajnos ez a beszélgetés egy viharos időszakba történt ... és most süllyed a hajó miatta... A téma az emberi belső - külső "hibák" voltak, ekkor hangzott el ez a mondat a számból, Ami nem sértés akart lenni! Egy kis önbizalmat akartam bele önteni, mert állandó önértékelési zavarba van, nem hisz magában, a szépségében, minden tükörbe megnézi magát, sokszor kiborul a súlya, alakja miatt és ekkor megvígasztalhatatlan! Egyébként egy szuper jó nő, életem értelme. Vélemény?

2012. aug. 10. 19:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Önértékelési zavarosnak ez a legrosszabb, amit mondasz, mert mivel önző, csak azt akarja, hogy nyald a seg.gét. Ha korábban már agyalt azon, hogy vastag a karja, akkor könnyen lehet, hogy erre rámegy az egész kapcsolat. Sajálom.é
2012. aug. 10. 19:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
hát ezt tényleg nem kellett volna mondani addig amíg instabil. vagyis nem így
2012. aug. 10. 19:26
 3/12 anonim ***** válasza:
bolondok ezek a nők...
2012. aug. 10. 19:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Lefordítva: Jó pasi vagy, de túl kicsi a farkad! Neked hogy esne ez?

De mindegy is, tudhatnád, hogy ha jót akarsz, nőre negatív jelzőt nem használsz semmilyen vonatkozásban! Én is kaptam egy hasonló "bókot": meztelenül feküdtünk az ágyban, amikor benyögte a pasim, hogy "szép a bőröd, csak nagy a hasad!" És azóta nem érti, miért nem meztelenkedek előtte...

2012. aug. 10. 19:48
 5/12 anonim ***** válasza:
ha szeret megbocsát, de vigyázz máskor az igazsággal, mert az fáj a legjobban...
2012. aug. 10. 20:37
 6/12 anonim ***** válasza:

Én is nagyon önbizalomhiányos vagyok a súlyom miatt.

Ha az én barátom ezt mondaná, hogy vastag a karom, hát akkor eléggé kiborulnék. Az én karom irreálisan vastag, vastagabb, mint a vádlim.. Eszméletlenül utálom, gyűjtök a plasztikára. Hiába fogytam 40 kg-t, innen 1 centi se ment le.

Szóval eléggé fájna, ha ezt mondaná...

2012. aug. 10. 22:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Kedves mindenki ! Nem vastag a karom.Nem az igazság fáj,hanem az igazságtalanság. Bár tény,h nem vagyok egy mai pálcika modell-de higgyétek el,bomlanak utánam a pasik,és a bunkó helyébe 100-at kapok. A paraszt meg a vékony nőkre bukik,amivel semmi probléma nincs,hiszen meg volt mondva,mehet,nem kell velem maradni. Első kommentelő, nem önző vagyok, csak reális,nem kell egy ilyen buta p. És hidd el,ilyen megjegyzéseket 100 ezret kaptam a kapcsolatunk során.Nem a mindene vagyok,hiszen akkor nem szemezne pl. az utcán más nőkkel amikor vele vagyok(voltam).Azt írja,önbizalmat akart önteni belém, hát ebből is látszik milyen ostoba, de nem csak ostoba, hanem érzéketlen.Szóval megmutattam neki mit tud a "vastag" karom,és kuka.Az ilyen senki ezt érdemli.
2012. aug. 11. 00:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Kajak a gyk-n vesztek össze? :D
2012. aug. 11. 00:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen, én olvastam a barátnőd(?) kérdését is és nem csodálom hogy bántja pláne ha nem az első ilyen. Nekem is tesz megjegyzéseket a barátom pl hogy szélesebb lett a csípőm (terhes vagyok de nem lett szélesebb a csípőm, megmondtam neki hogy eddig is nagy seggem volt, ha nem zavarta akkor akkor most se kéne) meg mindenki azt mondja nem híztam, csak ő állítja hogy nagyobb lett a combom, pedig tudom hogy nem mert nekem is van szemem. De mégis mikor ezeket mondja utána több napig rondának látom magamat és ez baromi rossz érzés!!! Csak az a baj hogy addig mondogatja ezeket amíg hozzá nem vágok én is a fejéhez valamit és ő ezerszer jobban meg fog sértődni. Kicsit el kéne gondolkodni mielött megszólaltok....
2012. aug. 11. 02:25
 10/12 dögimama ***** válasza:
Ez nem sértés..., túl őszinte voltál, és túlságosan látja, érzi, hogy szereted... ezzel b..ad el...
2012. aug. 12. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!