Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (kérdésed túl rövid. )
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet,hogy az egyik barátnőm,folyton csak akkor szeret beszélgetni ha végig ő a téma. Ha én mesélek valamit az már látszik rajta,hogy nem érdekli,nem is nagyon szól hozzá. Ma is egy hosszú emailt írtam neki arról,hogy mi történt velem tegnap a strandon,erre nem is válaszolt rá,hanem valami fagyiról kérdezett,hogy lehet-e kapni a cárosban. Sokszor annyira nevetséges.És valamilyen szinte nagyon rosszul esik,hogy képtelen egyszer végig hallgatni vagy tanácsot adni. Néha sajnálkozik ha olyan problémáról mesélek neki,de semmi tanácsot vagy vígasztalást nem kapok tőle. Mit csináljak,hogy ez változzon? ha megmondanám kerek perec neki,nem értené meg..Miért ilyen? Köszi előre is ! 16l.2012. júl. 9. 12:44
1/6 anonim válasza:
hát mert önző, csak maga érdekli. Az ilyen nem barátnő, ennek oda- vissza kellene működnie.
2/6 A kérdező kommentje:
*városban. Köszi a válaszod! Sajnos én is így gondolom. :/
2012. júl. 9. 12:48
3/6 anonim válasza:
sz@rd le és hátha észre veszi magát... vagy ha beszél hozzád saját problémáiról te se figyelj rá fogdmagad csak fordits hátat neki magyarázás közben, vagy vágj bele a szavába valami teljesen más, és ha már szól érte mond meg neki hogy viselkedjen úgy ahogyan ő szeretné hogy vele viselkedjenek......etesd meg a saját viselkedéssel és akkor tudni fogja milyen érzés...és hátha észbe kap, hanem akkor nem érdemes egy ilyennel pazarolni az időt
4/6 anonim válasza:
remélem értetted , nem vagyok magyar igy furán irok egy kicsit
5/6 anonim válasza:
ebböl látszik hogy nem igazi barát. Az igaz barát meghallgat és lehet rá számitani.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Most majd én is ilyen leszek vele.
2012. júl. 9. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!