Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbízom benne, akkor mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbízom benne, akkor mégis miért érzek így?

Figyelt kérdés

1 éve van barátom, nagyon megbízom benne, és szeretjük is egymást.

viszont, tavaly megismerte az egyik sulis társát. (mi nem egy suliba járunk) az elején nem zavart a lány, de miután már sokszor hallottam, hogy milyen jól elvoltak (elég sokat töltenek együtt a suliban, sulin kívül szerencsére nem) egy kicsit zavarni kezdett. aztán már olyanokat is mondott a barátom, amikor valamin összekaptunk, hogy a csaj persze nem viselkedik így a pasijával... (neki másfél éve van pasija) egyszer nem bírtam tovább, rákérdeztem a barátomnál, hogy bejön-e neki külsőleg a lány. először terelte a témát, de végül kibökte, hogy igen. és imád vele húzni, amióta megmondtam neki, hogy zavar, ha ilyeneket mond róla. többet már nem akarok erről beszélni vele, mert mégtovább folytatja majd csak azért is... lehet, hogy ez már csak bebeszélés, de akárhányszor összefutottam azzal a csajjal, mindig olyan gonoszan, lenézően nézett rám...

mit csináljak, hogy túllépjek a féltékenységen?

2012. aug. 10. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
szakíts?
2012. aug. 10. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:
ez nem úgy hangzik mint egy felhőtlen kapcsolat. Ráadásul megkéred valamire a párod és ő direkt az ellenkezőjét csinálja maivel bánt téged. Lehet h nem kéne együtt lennetek
2012. aug. 10. 18:27
 3/4 A kérdező kommentje:
szakítani nem tudnék, mert nagyon szeretem, de tényleg bánt hogy direkt szivat, és ha szólok neki, akkor még ő van megsértődve...
2012. aug. 10. 19:03
 4/4 anonim ***** válasza:
"megbízom benne" ez 2 nagyon szép szó de sajnos nem igaz.bár megértem miért vannak kétségeid.szerintem 3lehetőséged van:összebarátkozol a lánnyal,megkéred a barátodat hogy ne barátkozzon vele vagy szakítasz.
2012. aug. 11. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!