Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Velem van a baj?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Velem van a baj? Mért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mindenkinek köszönöm aki elolvassa. 44 éves férfi vagyok, külföldön élek. Volt már egy 20 éves kapcsolatom ami véget ért. (még otthon) Másfél éve megismerkedtem egy (akkor) 26 éves lánnyal, ő olasz. Akkor már egy 8 éve tartó kapcsolaban volt. Nagyon tetszett nekem, ezért "bepróbálkoztam". Kiderült a lány is hasonlóan viszonyul hozzám. Szakított a barátjával miattam. Összejöttünk/összeköltöztünk. Mindent elsöprő szerelemnek indult. DE elkezdődtek a problémák. - a barátja fényképet kért tőle (róla), ő odaadta. Megkérte ŐT (mért nem engem) hogy hozza el apukáját a reptérről. Én ezt mind benyeltem. Apukája is itt lakik, közel hozzánk. És mindent megtesz annak érdekében hogy összehozza egy gazdad "pasival". engem biztos öregnek tart hozzá. Üzletet ajánlott neki(barátnőmnek) egy gazdag ismerősével itt. Nekem nem tettszett az ötlet, végül nem fogadta el. Rá pár hónapra ugyan az a fiú itt volt nyaralni, apukája direkt átjött hozzánk, nyitva hagyta az ajtót és rá 2 percre mefjelebt a gyerek.... érdekes nem? És a barátnőm persze semmit nem csinlált. elvártam volna hogy legalább bemegy a szobába vagy valami. Én 2 hete elköltöztem nem bírtam idegileg. Nem tudom lehet e jövője ennek a kapcsolatnak........

Ti mit gondoltok?

Köszönöm!

2009. júl. 21. 03:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Kicsit soknak találom a korkülönbséget, talán egy korban hozzád illő nővel jobb lenne. Mivel kiléptél a kapcsolatból és Ő nem is tartott vissza, ezért úgy gondolom, hogy nincs jövője. A fiú mindent meg fog tenni,hogy visszaszerezze. Szerintem bizonytalan lehet a lány is, mert ha biztos lenne Veled kapcsolatban az érzéseiben, akkor kategórikusan elzárkózott volna bármiféle kapcsolattól az exével. Előfordul ugyan, de nagyon ritka az, ha egy 26 éves lány elkötelezi magát egy 44 éves férfi mellett. Nem látom részéről annyira lángolónak ezt a szerelmet. Az kor előrehaladtával csak fokozódnának a konfliktusok hidd el. Szerintem próbáld meg magadat túl tenni ezen a csalódáson és hidd el idővel megtalálod a hozzád illő párt:) L
2009. júl. 21. 07:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Harcolj!!!!!!

Ha szereted a lányt és ő is szeret akkor ez nem is kérdés!Nem az apjával élsz együtt hanem a lánnyal!

Ő mit szólt mikor elmentél?

2009. júl. 21. 08:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nem az apjávak élek együtt, de az apja folyamatosan keresztbezesz nekünk, és a barátnőm még csak meg sem sértődik, ugyan úgy folytatja a kapcsolatot vele mintha misem történt volna. Úgy érzem hogy az apja mellett áll.

Amikor elköltöztem kiborult, azt mondta én vagyok az élete..

Azóta is folyamatosan beszélünk, sokszor találkozunk. Ő egyszerűen nem akarja elfogadni hogy ő a hibás. Szerinte én nem vagyok normális hogy így felfújom a dolgot, és elköltözöm egyedül...

2009. júl. 21. 13:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális ahogyan reagáltál. Én ugyan nő vagyok, de adott esetben én is elköltöztem volna. Semmi keresnivalója az exnek egy kapcsolban, és a barátnődnek is tolerálni kellett volna hogy Neked ez rosszul esik. Főleg, ha tényleg Te vagy az élete. Az a baj, hogy kicsit több a korkülönbség, mint kellene és olyan érzésem van, hogy bármennyire szeret is, még nem akarja elkötelezni magát és némi bizonytalanság is van benne. Valami miatt hiányozhat neki a régi párja, mert különben megkérte volna rá, hogy ne zavarja többé. Szerintem egyenlőre helyezkedj várakozó álláspontra, ezt a barátnődnek kell helyretenni. Adj ultimátumot, vagy végleg lezárja az előző kapcsolatát az összes szereplővel együtt, vagy pedig nektek nincs jövőtök. Kitartást.
2009. júl. 22. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!