Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17lány/30pasi - Korkülönbség, sok?
Figyelt kérdés
Tisztázzuk nem tanárról van szó! :)2012. aug. 10. 13:00
21/28 anonim válasza:
első vagyok te 17 lányról beszéltél vagy 30 pasirol azt hittem ez között lehet választani...: ( és mivel nem vagyok búza inkább 17 lány:D vagy lehet hogy az osztás akart lenni?: O mert akkor még bonyolultabb. és irtam hogy a 17 lánnyal ne legyen sok a korkülönbség semmi pedofilia csak a kérdésbe lehetett belekötni:D
22/28 A kérdező kommentje:
Nem, félreértettél akkor. Azért vágok így vissza, mert észréveket nem kaptam, csak miután így kezdtem beszélni veled. Olvasd vissza, magad is láthatod. Csak ilyen kisarkított válaszokat kaptam. Az utolsó hosszászólásban, már van számomra hasznos információ. Neked kellett ez a menet, elsőre is megírhattad volna ezt.
2012. aug. 10. 14:13
23/28 anonim válasza:
13-as, 17-es, 18-as vagyok. Jó, megértettem, de akkor sem ez a stílus a megoldás. A problémám az, hogy egy 17 évesnek egész egyszerűen másról szól az élete, mint egy 30 évesnek. Mások a hétköznapjai, mások a problémái. Nem tudom azt elképzelni, hogy hazaér a pali munkából, és akkor meg tudják beszélni a dolgokat. Egy 17 éves lányka ezekhez a dolgokhoz nem tud érdemben hozzászólni.
24/28 anonim válasza:
Volt egy párom, aki kb. két évvel fiatalabb volt nálam, és így sem sikerült komoly kapcsolatot kialakítanunk. Persze itt a fiú volt a fiatalabb. Egyszerűen nem tudtuk megérteni egymás problémáit. Amúgy meg a mostani párom 31 éves. Tuti kiugranék az ablakon, ha elhagyna egy 17 évesért :) Nem tudom, hogy komoly kapcsolatot akarsz-e vele, mert szerintem ekkora korkülönbség esetén az nem jön össze.
25/28 anonim válasza:
Én arra lennék kíváncsi,hogy egy 30-as pasi;
1) Miért tizenéves lányokat hajkurászik az egzisztenciájának az èpítése helyett?
2) Miért nem a saját vagy a huszas korosztályból keres párt?(esetleg azok már szóba se állnak vele?)
26/28 anonim válasza:
Nem sok, faterom 52 évesen hagyott el minket egy 17 éves szukáért .. :)
27/28 A kérdező kommentje:
Amikor találkoztunk nem tisztáztunk le kort...
2012. aug. 10. 19:56
28/28 <3* szerelmes vok*<3 válasza:
Most komolyan még kiskorú vagy!!! o.O
Húú, de megnézném a szüleid arcát mikor elmondod : "Figyu anyu, apu egy 30 éves palival kúrok" XDDDD.
És, igen sok...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!