Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17lány/30pasi - Korkülönbség, sok?
Figyelt kérdés
Tisztázzuk nem tanárról van szó! :)2012. aug. 10. 13:00
11/28 A kérdező kommentje:
Miért akarna minden 30 éves férfi rögtön gyereket, feleséget? Amint betölti valaki a 30-at rögtön a családalapításon kéne törnie a fejét? Ugyan úgy egy korombeli is félre tud lökni, ahogy egy nálam idősebb is...
2012. aug. 10. 13:49
12/28 A kérdező kommentje:
Nappal dolgozik. Amúgy is miért kéne sülve főve együtt lennünk? Ezt egy korombelivel se tenném. Vannak hétvégék is, péntek délutánok... stb
2012. aug. 10. 13:50
13/28 anonim válasza:
Igen, sok. De úgyse értenéd meg miért. Te annyira fene érettnek hiszed magad, hogy nem lennél képes ezt befogadni...
14/28 A kérdező kommentje:
Óh, kérlek kedves utolsó, világosíts fel. Taníts kérlek! Ebből látszik, hogy te vagy az aki általánosít! Hol mondtam én ezt, hogy érettebbnek HISZEM magam? 1 árva szóval sem mondtam...
2012. aug. 10. 13:57
15/28 anonim válasza:
Nem sok! Sőt! A mai világban minden ribanc minimum 5 évvel idősebb férfival kavar, úgyhogy te leszel a "rajribi" a baráti körben!
16/28 A kérdező kommentje:
Bizony... raj ribi vagyok. Eddig 1 barátom sem volt, buliba eddig be sem tettem a lábam, 1 fesztiválon voltam életemben. Igen... hatalmas ribanc vagyok. Mindenki akkora legyen mint én és máris normálisan mondható a világ.
2012. aug. 10. 14:00
17/28 anonim válasza:
Kérlek ezt a stílust a barátnőidnek nyomasd a tinidiszkóban. Nézd. Nem feltétlen igaz az, hogy a 30-asok kihasználjak a tinilányokat. De azt viszont meg kéne érteni, hogy egy 17 éves lánykát sokkal könnyebb boldoggá tenni, mint egy 30 éves felnőtt nőt. Rengeteg oka lehet annak, hogy miért nem a saját korosztályában keresgél. Erről is beszélhetünk. Csak naivnak tartom azt a 17 évest, aki azt gondolja, hogy ő a személyiségével, belsőjével meg tud fogni egy 30 évest. 23/f
18/28 anonim válasza:
13-as és 17-es ugyanaz a válaszoló, vagyis én.
19/28 anonim válasza:
Egyébként meg minek kérdezed meg, ha leszólsz mindenkit aki nem vág jó pofát hozzá?
Feltehettem volna úgy a kérdést, hogy "17lány/30pasi - Korkülönbség, nem sok, vagy esetleg nem sok?"
20/28 anonim válasza:
Tök mindegy milyen stílusban szólok hozzá, ezek úgyse fogják fel, hogy egy 30as pasi csak egy szex-bábut lát a fiatalabb lányokban. Egy 30as ember nem fog veled így összeállni, neked kevés a szabad időd ahhoz hogy fenntartsd a háztartást. A 30as éveiben az emberek már egy stabil életet próbálnak létrehozni a jobbik esetben, megtalálni azt, akivel együtt megöregedhetnek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!