Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akivel cseten akadozik a beszélgetés, azzal személyesen is fog?

Figyelt kérdés

Szóval neten ismertem meg egy srácot, aki kép alapján és a szövegei alapján nagyon szimpatikus, és vonzó(nak tűnik). 3x beszélgettünk eddig cseten, első alkalommal még okés volt és pörgős, második két alkalommal viszont kicsit nyögvenyelős. Amit biztosan az is okozhatott, hogy ő dolgozott közben, meg nekem is volt más dolgom, ennek ellenére annak éreztem. Amiket írtunk viszont, azt nem éreztem erőltetettnek egyáltalán.

megbeszéltünk személyes találkozót, viszont ezek után félek, hogy beakad a szalag majd. Hogy nem leszünk egy hullámhosszon. Én általában könnyedén elcsevegek olyanokkal is, akikkel nem vagyok egy hullámhosszon, de ilyenkor mindig érzem az erőltetettséget, és nem is vagyok természetes, nem vagyok önmagam, mert az ellenkező fél nem inspirál...

Szóval szerintetek attól még, hogy cseten kissé vontatott volt a dolog, élőben lehet hogy klikkelni fogunk? nekem nagyon szimpi eddig, és tudom, hogy minden élőben derül majd ki, mert hiába beszéltünk már, mégis csak két idegen fog találkozni. tudom, hogy benne van a pakliban hogy nem fogunk együtt jól működni, de a csetes dolgok után ez egyenesen következhet, vagy azért van még esély arra, hogy személyesen majd pörögni fog a dolog?

vagy nem muszáj hogy pörögjön? :)

2012. aug. 10. 11:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

nekem is írj majd légyszi,nagyon hasonló story:)

17L

2012. aug. 10. 14:08
 12/18 anonim válasza:
Jövő7 még messze van ,komolyan kiváncsi vagyok mi lesz veletek, én még 2 hétig nem találkozok a sráccal mert nyaralok.. :D
2012. aug. 10. 14:31
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ez így, megismertem egy srácot neten és egy pár nap után alig tudtunk miről beszélni, de ő először ismerkedett netről, és féltem h mi lesz későbbiekben,

De találkoztunk és kellemesen csalódtam mer élőben sokkal többet beszélgettünk. Mai napig keveset van fent neten és keveset beszélünk

Viszont telefonon többet élőben meg aztán bőven...Neten neki nem ment.

ÉS nem a net a lényeg!

2012. aug. 10. 14:50
 14/18 A kérdező kommentje:

óóó de jó végre valami pozitív tapasztalat :D

Köszi, hogy megosztottad, most fellelkesültem :)

Én is úgy gondolom, hogy attól még, hogy neten nem annyira megy a beszélgetés, még élőben mehet. Annyira más két ilyen szituáció, végülis. sokszor mást mond az ember cseten, mint élőben, a reakcióidő is más stb.

jó, persze bekövetkezhet a másik véglet is, nyilván, de örülök, hogy van azért ellenpélda, mert így magabiztosabban ugrok bele a taliba :)

Mindenképp megírom ide mi volt, ne aggódjatok :D

2012. aug. 10. 15:09
 15/18 anonim ***** válasza:

:)

így van :)

ő olyan pasi aki nem szokott neten ismerkedni pláne nem ugy h innen akar társat találni , nem az a nagy netes figura, de élőben telefonon sokkal jobb.

2012. aug. 10. 15:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Válts UPC-re, mert ott állítólag nem szakadozik a net! És a HD csont is szebben néz ki!
2012. aug. 10. 19:22
 17/18 anonim ***** válasza:
ki kell próbálni,
2012. aug. 16. 15:26
 18/18 A kérdező kommentje:

na szóval ígértem, hogy beszámolok róla, milyen volt élőben :)

találkoztunk és végülis el tudtunk jól beszélgetni, nem volt erőltetett, viszont mégsem éreztem, hogy nagyon egy hullámhosszon működünk sajnos. én szeretek viccelődni, és próbáltam is, de ő annyira nem egy humor herold, úgyhogy így nekem is nehezebben ment a dolog. persze nem lenne ez baj, de volt párszor, hogy elbeszéltünk egymás mellett meg ilyenek. nekem még mindig nagyon szimpi a srác ennek ellenére is, szóval találkoznék vele még többször is akár, hátha ez csak a kezdeti döcögés volt, meglátjuk ő mit gondol.

szóval nem pörgött az tény, de nem volt az a mikor lesz már vége hangulat sem.

2012. aug. 17. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!