Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akivel cseten akadozik a beszélgetés, azzal személyesen is fog?
Szóval neten ismertem meg egy srácot, aki kép alapján és a szövegei alapján nagyon szimpatikus, és vonzó(nak tűnik). 3x beszélgettünk eddig cseten, első alkalommal még okés volt és pörgős, második két alkalommal viszont kicsit nyögvenyelős. Amit biztosan az is okozhatott, hogy ő dolgozott közben, meg nekem is volt más dolgom, ennek ellenére annak éreztem. Amiket írtunk viszont, azt nem éreztem erőltetettnek egyáltalán.
megbeszéltünk személyes találkozót, viszont ezek után félek, hogy beakad a szalag majd. Hogy nem leszünk egy hullámhosszon. Én általában könnyedén elcsevegek olyanokkal is, akikkel nem vagyok egy hullámhosszon, de ilyenkor mindig érzem az erőltetettséget, és nem is vagyok természetes, nem vagyok önmagam, mert az ellenkező fél nem inspirál...
Szóval szerintetek attól még, hogy cseten kissé vontatott volt a dolog, élőben lehet hogy klikkelni fogunk? nekem nagyon szimpi eddig, és tudom, hogy minden élőben derül majd ki, mert hiába beszéltünk már, mégis csak két idegen fog találkozni. tudom, hogy benne van a pakliban hogy nem fogunk együtt jól működni, de a csetes dolgok után ez egyenesen következhet, vagy azért van még esély arra, hogy személyesen majd pörögni fog a dolog?
vagy nem muszáj hogy pörögjön? :)
jó de cseten azért más, mert nem látod a gesztusait, meg ilyenek. meg ott a környezet. a környezetből bőven lehet inspirálódni témákhoz.
de mondom, amiket írtunk, az nem volt ilyen "na töltsük ki az űrt" beszélgetés.
nem feltétlenül, leeht h élőben jobban menne, de valószínűbb az hogy ott még rosszabbul:D
ha egyébként bejön az emberke, egy találkát megér, max ha már kezd kínos lenni a csend, megmondod h ez így nem megy.
nem túl biztató amit írtok XD
Egy találkát mindenképp megér, persze. Max nem lesz jó, nincs vesztenivalóm, asszem.
17L: de jó, hogy van sorstárs, majd megírom mi volt, jövő héten talizunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!