Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha chatel a barátja mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha chatel a barátja mellett és flörtöl akkor nem is szereti igazából?

Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
11%
nem. sosem szabad hinni a nőknek
2009. júl. 20. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Ha valaki chatel vagy flörtöl, az nem feltétlen bűn. Pl. nagy ritkán én is szoktam, és a páromat nem zavarja, hogy beszélgetek valakikkel.

A flörtben mi pedig megegyeztünk, hogy addig oké, amíg "visszajelzésként" működik és csak az önbizalmunkat növeljük... Ezt úgy érzem, hogy mindenki szereti érezni, hogy tetszik másoknak.

Mindennek van egy határa. ha a lány azt túllépi, akkor nem szereti eléggé. Ha egészséges kereteken belül mozog, akkor nincs vele gond.

2009. júl. 20. 23:18
 3/8 anonim válasza:
de szeretheti. én is nagyon szeretem a barátomat, és már én érzem rosszul magam az miatt h egy sráccal minden nap beszélgetünk, és kezd "elfajulni" a dolog. de barátomat semmi pénzért sem bántanám meg bármilyen tettel.
2009. júl. 21. 02:35
 4/8 anonim ***** válasza:
32%

szeretheti,de bunkoság,és fájó lehet a másik félnek...

én a chatelést megvonással,hisztivel "jutalmazom",következő lépés a szakitás lesz,ha ennyit nem érek...

22/L

2009. júl. 21. 08:38
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
ott már valami baj van... ha igazán szeretsz valakit nincs szükség chatelni, pláne nem flörtölni másokkal....de persze ez csak az én véleményem!
2009. júl. 21. 10:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Miért, ha valakinek párja van, akkor már nem is beszélgethet másokkal?

Tudod néha jól esik az embernek a problémáit egy idegen emberrel megbeszélni, aki őszintén elmondja a véleményét, akiben nem csalódhatok. Nekem a párom egyben a legjobb barátom, és minden gondomat megbeszélem vele, azonban több ember véleménye is érdekel, viszont ezeket nem akarom elmondani a barátaimmal. Ilyenkor a legegyszerűbb ha a chaten mondom el valakinek, aki nem tud vele visszaélni. Ebben mi a bűn?

Nekem van egy chates haverom, 4 éve ismerem, még nem találkoztunk. Eleinte a barátom féltékeny volt rá, de rájött, hogy felesleges. Mondtam neki, hogy hamarosan talizunk, azt mondja oké. Nem féltékeny, mert tudja, hogy nincs rá oka! A chates srác is szokott érdeklődni a barátom felől, és nemrég a barátom próbált egy kis jókedvet csinálni neki, mert csúnyán dobta a csaja, rajtam keresztül szoktak vicceseket üzenni egymásnak. :)

Szóval mondom: ez hozzáállás kérdése.

2009. júl. 21. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsónak: majd nem lesz olyan vicces, ha lecsap téged a kezéről:P
2009. júl. 22. 13:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyban rajtam múlik. Ha én nem akarom, hogy lecsapjon a kezéről, akkor nem fog. És én nem akarom. Tehát ezen nem röhöghetsz majd.
2009. júl. 27. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!