Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek mi lenne a véleményetek így elsőre egy ilyen pasiról?
majdnem 185-6 cm több mint 100 kg és, nagyon izmos, karakteres (morci feje van), de helyes nagyon sok akarat erő van benne ,szinte mintha bosszúból csinálná a dolgokat.
És tényleg vonzó meg minden.
De sokan mesélték ,hogy nagyon agresszív tud lenni, alapból hatalmas szíve van, és szerelmes típus ,de ha megsértik akkor van egy szint amit átlép..a volt barátnőjét megütötte (nagyon).
Sokszor van egyedül, nem igazán szeret partyzni de inkább azért mert nincs pénze:..:D
Folyton az edző terembe lóg és ilyen uralkodó típusú férfi, hogy ő irányítja a nőt, de én tudom ,hogy önbizalom hiányban is szenved:S komoly kapcsolatot akar, de szerintetek képes is rá? 19 éves.
5 évvel idősebb volt a barátnője..vagy 4 szer kidobta mármint ez a csávó de ilyen 1 óra erejéig, mindig vissza könyörögte magát az a csaj akivel volt.
Aztán a végén a csaj dobta őt, és most látom ,hogy nagyon kivan idegileg megkérdeztem miért? annyit mondott, hogy mindig a kur**vákat talál csak, és neki művelt nő kell, de erre nincs esélye ahogy látja..hát én nem vagyok valami művelt 18 éves csaj vagyok , de látom rajta, hogy mellette nem unatkoznák, és felizgatott az is ,hogy így megalázta a volt barátnőjét (minden, téren) szeretnék össze jönni vele de kicsit tényleg félek tőle, hogy velem is ezt csinálná, mert nem tudom milyen lehet átélni, de mégis izgat.
De anyám is meg apám is mondta, hogy egy szégyen ez a gyerek.
Meg a barátnőim is amikor meglátják egyből idegessek lesznek, elmondják mindennek.
Hogy csak a testére lehet büszke másra nem.
És engem is hülyének néznek ,hogy mit akarok én tőle...mindenki utálja aki velem jóba van.:S szóval félek, hogy miatta kiközösítenének ,de viszont nagyon vágyok rá.
Ha a barátnőd kérdezné ugyanezt tőled, mit válaszolnál?
Mellesleg azt érzem a válaszaidból, hogy te meg akarod javítani ezt az embert. De mindenki csak magán segíthet. Az lesz veled is, mint a másik csajjal. Bántani fog, mert semmibe veszi a nőket. Ha meg akarod mutatni neki, hogy nem minden nő "olyan", annak más módja is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!