Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esélyünk úgy, hogy részemr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyünk úgy, hogy részemről nincs fizikai vonzalom?

Figyelt kérdés
Úgy értem van egy csomó közös témánk, egy az érdeklődésünk, mindig nagyon jól elvagyunk, neki én tetszek, mint lány, de nekem ő nem jön be. ettől függetlenül működhet?
2009. júl. 20. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ezt neked kell tudni. működhet amúgy de ez nem igazi így.
2009. júl. 20. 21:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
2009. júl. 20. 21:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a csókja nem mozgat meg benned semmit, akkor ne ámítsátok magatokat, egymást.
2009. júl. 20. 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én tapasztalatom szerint nem.én is így voltam egy lánnyal tök jól elvoltunk úgy döntöttünk összebújunk és ilyen langymeleg volt a szexuális életünk viszont nagyokat beszélgettünk,sétáltunk,kirándultunk,buliztunk és akkor megismerkedtem egy másikkal akivel forrt a levegő köztünk és akkor döbbentem rá egy nagyon jó barátot vesztettem el.de te tudod én már nem jönnék össze vele és még mindig jól éreznénk együtt magunkat.
2009. júl. 20. 21:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne is álmodj róla. Engedd el.
2009. júl. 20. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nincs értelme. Meg fogod bánni , ha belemész. Legyetek jó batátok. A szex, a jó szex nagyon fontos egy kapcsolatban pláne ha szerelemből teszi az ember.

Én is voltam így de valahogy nem tudtam megtenni.

2009. júl. 20. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs így értelme. Ha nem vonzódsz hozzá, hogy fogsz vele csókolózni, szexelni? Undorral? Áhh felejtsd el. Csakis olyannal kezdj kapcsolatba, akihez vonzódsz.
2009. júl. 20. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
kizárt dolog.
2009. júl. 20. 22:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem. Én is beleestem már ebbe a szituba. Dettó ugyanez volt. Ő nagyon belém esett, de én csak haverként, barátként szerettem. Adtam egy esélyt a dolgnak, háátha.... de csak rosszabb lett... mert eélyt adtam , majd 1 hónapig kb. nem tudtam mi van, nem akartam megbántani sem...és elmondtam neki h nekem igy nem fog menni. Már nem igazán tartjuk a kapcsolatot.
2009. júl. 21. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!