Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (lent bővebben)

Figyelt kérdés
a barátommal mostanában mindig veszekszünk.nem ért meg.mindnet rám akar eröltetni,amitől én rosszul vagyok.egy hétre mennénk nyaralni,de én ezt így nem akarom.ha szerintetek megmondom neki,hogy a nyaralás legyen a kapcsolat utolsó esélye vagy ha nem akarja,akkor ne eröltessük azt se,mert én nem akarok rosszul elválni tőle,szeretném,ha szép emlékeim lennének,és már csak a rosszak jutnak leginkább eszembe.vagy majd nyaralás végén mondjam meg,h ez így nem oké? mert ha sztem elmondom h mi a helyzet,az úgy igaz,és sztem korrekt:S
2009. júl. 20. 19:39
 1/2 anonim ***** válasza:
ez bűzlik mint szar a kuka mellett. most mondd meg!
2009. júl. 20. 19:42
 2/2 anonim válasza:

gondolom sex terén akar valami rád erőltetni. ha tévedtem akkor bocsi.

beszéljétek meg h ki mit szeretne, de őszintén...

ha nagyon eltérő dolgok vannak, és egyikőtök sem enged a másiknak, akkor annak a kapcsolatnak nincs sok értelme.

és minél előbb kell tisztázni a dolgokat

2009. júl. 21. 02:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!