Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen? Miért beszélt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen? Miért beszélt nekem erről?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel nagyon jól elvagyunk. Feljött témába, hogy ugyebár nagyon tetszünk is egymásnak, de ő mondta, hogy mivel a haverjának vagyok az exe, ezért ez így nehéz és nem is kezdeményez, mert nem akar szemét lenni, pedig annyira szeretne(megjegyzem, a haverja leszarja a fejét a srácnak és mikor együtt voltunk a lehet legszemetebb dolgokat mondott erről a pasiról az exem.)

Oké, megértem minden, nekem is rossz, mert tényleg jó lenne vele kipróbálni... De megértem. Erre egyből elkezdett nekem beszélni arról,h találkozott a plátói szerelmével és hogy milyen kár, hogy ne jön össze neki a lány és annyira jó volt látni...

Miért kezdte ezt el? Nem fogta fel, hogy nekem ő sokat jelent és azt mondta neki is rossz érzés,hogy nem próbálkozhat? legalább mesélt volna róla holnap...

2012. aug. 9. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
A srác egy lúzer, az exednek pedig nem haverja volt, hanem csicskája. Ennyi. És azért beszélt neked erről, mert azt várta, hogy erre majd kezdeményezel
2012. aug. 9. 14:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Gyerekek vagytok mind a 3man... Ne rágd ezen magad.
2012. aug. 9. 14:31
 3/8 A kérdező kommentje:
De én mégis mit kezdeményezzek, mikor leszögezte, hogy ez halott ügy az exem kiléte miatt..?
2012. aug. 9. 14:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk gyerekek.
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem kéne egy ismerősöm levetett ruhája.
 6/8 anonim ***** válasza:
3: mondom, hogy lúzer... "nem akar szemét lenni". valójban FÉL az exedtől, mert csicskul neki
2012. aug. 9. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:
7: te szedsz valamit? :D ez egy kérdés, mert nem érti a kérdező h mivan
2012. aug. 9. 14:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Félni biztos nem fél az exemtől. Minden szempontból ez a srác jobb.
2012. aug. 9. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!