Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na ilyenkor mit kell tenni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ilyenkor mit kell tenni? Ez elég gáz nem?!

Figyelt kérdés
A helyzet gáz. Múltkor lementem itthonról erre itt a maradt a csajom a gépnél és be volt jelentkezve az msn-em mert úgy hagytam. A barátnőm mondta, hogy siessek addig ő itt marad át kellett szaladni haveromhoz dvd-ért mert filmet akartunk nézni. Még nem voltam itthon ráírt msn-en az exemre! Elkezdte szidni meg alázni az exemet és valamiről veszekedtek de nem volt őszinte a csajom úgy gondolom. Az exemnek meg megírtam, hogy de minek kellett neki is vitába szállnia vele hagyta volna ha tudta, hogy enm én írok... erre kiakadt az exem, h mit képzelek még őt baszom le??? erre letiltott msn-en 1 hete nem láttam fent. Na ilyenklor mit kell tenni? Az exemmel elég jó haverok voltunk újabban erre msot eléggé berágott rám! Barátként igenis szeretem az exemet mert még tetszünk egymásnak nagyon is. És ezt a barátnőm is tudta, hogy tartom az exemmel haverként a kapcsit és azt mondta rendben neki enm ba bízik bennem.
2009. júl. 20. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Nők, hagyd. Első számú szabály, semmi privát dolgod közelébe soha ne engedd őket. Olyanból balhét hoznak ki, amiben te nem is látsz.
2009. júl. 20. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmit hagyd a francba az exedet, mivel nem érti meg nem te voltál és még ő sértődött meg.
2009. júl. 20. 16:04
 3/6 anonim ***** válasza:
16:04-es vagyok és NŐ.
2009. júl. 20. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:

ne haragudj de bunko vagy te is es a csajod is.

1. alap dolog: nem kutakodunk

2. ne csodalkozz h nem bizik benned ha ennyire tartasz meg az exedhez. es ne gyere olyan dumaval h haverkent tartjatok a kapcsolatot ha meg tetszettek egymasnak. normalis h feltekeny a baratnod, bar ha lenne 1 csepp esze, addig nem allna szoba veled amig tul nem teszed magad az exeden.

3. eloszor a baratnodet kellett volna leszidd, nem az exed. de gondolom egyszerubb az exet szidni mint osszebalhezni a baratnoddel.

te: dontsd el mit es kit akarsz es ahoz tartsd magad

a baratnod: ne kutakodjon, egy kapcsolat alapja a bizalom (viszont ezt ki kell erdemelni!!)

2009. júl. 20. 16:08
 5/6 A kérdező kommentje:
ő is tartja az expasijával msn-en a kapcsit beszélgetnek ha í rneki, de már nem érdekli azt mondta. hát akkor én miért ne beszéljek az msn-en az exemmel? én az ő msn-ébe bele nem túrnék... tényleg enm értem a barátnőmet és msot összekaptunk meg az exem is letiltott. eléggé kiakadtam.
2009. júl. 20. 16:11
 6/6 anonim ***** válasza:

gáz helyzet, hogy te is és a barátnőd is ilyen jóban vagytok az exetekkel, szeretitek ti egymást egyáltalán?

Ha te az exeddel nagyon jó haverságban vagy és tetszik is, akkor nem tom mit keres a képben a mostani barátnőd?

Jó ez lehet kissé bunkó volt de talán le kéne ülni egyszer megbeszélni hogy mégis mihez tartsátok magatokat.

L18

2009. júl. 22. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!