Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális hogy barátommal elég jól megvagyunk. De ő legalább naponta a volt barátnőjével beszélget. Van okom féltékenynek lenni? :OO
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 18:50
11/12 anonim válasza:
Szerintem se normális, sztem meg nem lépett túl a csajon..én biztis nem birnám elviselni, bár az én párom azt csinálja, hogy amikor a volt bnője házánál járunk, ő benéz az udvarra elég sokszor..de addig örülök amíg mást nem csinál, remélhetőleg. Igaz, ez is rosszul esik...
12/12 survivorrocky123 válasza:
Nincsen, teljesen ugyanugy ember az exe is mint te hogy ha téges ott hagy az exéért akkor tele leszel az exe és neked gondolom jólesne ha szakstisz valakivel és utána szóba sen áll veled és érzeteti azt veled hogy semmit nem érsz.Na látod ne igy fogd fel a dolgot. További Kellemes Napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!