Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartós merevséget hogy lehet elérni gyógyszer nélkül?
27 éves vagyok a barátnőmet állandóan kívánom, de sokszor cserbenhagy a paszulyom... 25-30 másodpercnél vagy max 1-2 perc, tovább nem marad merev, voltam urológusnál szervi bajt nem állípított meg gyógyszert sem írt fel azt mondja magamban tegyek rendet de hogyan?
ja és együtt is élünk barátnőmmel
"Tartós merevséget hogy lehet elérni gyógyszer nélkül?"
Gipsszel.
tachycardiám van bocsi
hípertónia minimálisan inkább a pulzusom nagyon magas arra szedek bisoplorort de a 2,5 mg fajtát
A páromnak is volt ilyen problémája, ő 5 percig bírta, ő is volt orvosnál, neki sem találtak semmi kórosat.
Írt fel neki gyógyszert, azzal kicsit visszaállt az önbizalma is, de nem akartuk, hogy fiatalon hosszútávon ilyenre szoruljon.
Interneten érdeklődtem dokinál, ő azt javasolta, hogy egy ideig ne legyen aktus (tehát ne dugja be), csak orális szex lehet.
Így nem görcsölt azon, hogy megfelelő állapotban legyen, mert máshogy elégített ki. És neki is jó volt, minden alkalommal tovább bírta.
Ma már minden OK vele, de ez nem egyik napról a másikra ment. Először 2 hétig próbáltuk csak orális szex-szel, aztán rendesen, de még nem volt megfelelő, aztán újból csak orális szex....és később csökkentettük az orális szexet, és gyakrabban voltunk együtt rendesen. Kb. 6 hónap kellett, hogy "rendbe jöjjön".
Vákuumos péniszpumpa is tartós merevséget ad, de nekem sokkal hatékonyabbnak tűnik az orálszexes megoldás. Átérzem a helyzeted és én is úgy vagyok vele, hogy orálnál érzem az önbizalmat, magabiztos vagyok.
21F
AZt is érdemes lenne megpróbálnod, hogy a két aktus között többet pihentek! Legyen ideje regenerálódni a rudinak! Ez lehet, akár 1-2 óra is... Embere válogatja.
Anno én is belefutottam ilyenbe, és nem akart merev maradni, és nagyon zokon vette a barátnőm is és én is nagyon a lelkemre vettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!