Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhívott filmet nézni a barátom hozzájuk. Jogosan gondolom, hogy szexelni akar? Még nem voltam pasival soha.18/L
Ha te tudod, hogy nem akarod még, akkor csak e mellett kell határozottan kitartanod. Aztán akarjon ő bármit, ebben mindig a nő mondja ki a végső szót, hogy most vagy még nem.
Amúgy lehet, hogy tényleg csak filmet szeretne nézni, és jól érezni magát veled! Nyugi! Ha pedig többet szeretne és nem tetszik neki, hogy te leállítod, akkor nem téged szeret, csak a testedet akarja megkapni. Egy ilyen emberre nem is érdemes pazarolni az időt. Ha őszintén szeret, akkor kivárja azt a napot, amikor már te is akarod.
Gratulálok, hogy 18 évesen még szűz vagy, ritka az ilyen kincs! Azokkal meg ne foglalkozz, akik esetleg ezért kicikiznek. Én 20 évesen ajándékoztam oda magam a most már férjemnek, és nem bántam meg, hogy megvártam vele őt. Pedig mennyien cukkoltak, mert féltékenyek voltak.
Szerintem ha jól éreznéd vele magad akkor tedd meg.
bár ez a benne vagy már a korban elég tahó hozzászólás volt
Igen, ebben biztos vagyok, hogy nekem még korai lenne. E mellett kitartok. Meg aztán lehet, hogy tényleg csak filmet nézünk. :)
# 12-es válaszoló, Nektek pedig gratulálok! :) Jó ilyet olvasni!
Mindig csak azt tedd, amire úgy érzed készen vagy! Ha szexnél többet szeretne tőled, akkor meg fogja érteni és várni fog!
Kellemes estét Nektek! :)
Köszi, biztos kellemes esténk lesz. :)
# 16-os válaszolónak üzenném, hogy azért, mert még szűz vagyok és inkább várnék, nem vagyok naiv pi.. Főleg így ismeretlenül nem kell ilyeneket írni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!