Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet feledni az igazi nagy szerelmet?

36/F vagyok. Nekem eddig 4 igazi NAGY szerelmem volt. Az utóbi 3 komoly kapcsolat, a legelső csak az én részemről -az Ő részéről "csak" barátság-, de még mindig emlékszem a legelsőre is, és a többire is. És nem is akarom elfelejteni egyiket sem mert nagyon szép emlékeim vannak. (Persze a szakítást leszámítva, de én csak a szépre emlékezem.) A másodikat leszámítva még ma is tartom velük a baráti! kapcsolatot.
Ja és végül egy olyan nővel lett közös lányunk akibe soha nem voltam szerelmes, "csak" szerettem és tiszteltem nőként és emberként is.

sose lesz ilyen.
ahogy nekem se.:(

ne foglalkoz senkivel aki azt mondja te hülye vagy hogy gondolsz rá! igen is ő az aki bevitt a szerelem fortélyaiba
ő az akinek elsőnek odadtad a szíved és ahogyan okosan előttem szóltak: ő az életedhez tartozik és mindig is oda fog! sőt vannak olyanok akik 3 év különlét után még mindig gondoltak egymásra és avégén összeháasodtak születek gyerekeik és boldogan élnek.... szóval no para!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!