Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet feledni az igazi nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet feledni az igazi nagy szerelmet?

Figyelt kérdés
légyszíves ne 15évesek írjatok, hanem akik valóban nagyon komoly kapcsolatban voltak, igazi szerelemmel. Hiába van kedvesem, a régivel elég két szót váltanom, és ismét nem tudok másra gondolni...
2009. júl. 20. 13:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

36/F vagyok. Nekem eddig 4 igazi NAGY szerelmem volt. Az utóbi 3 komoly kapcsolat, a legelső csak az én részemről -az Ő részéről "csak" barátság-, de még mindig emlékszem a legelsőre is, és a többire is. És nem is akarom elfelejteni egyiket sem mert nagyon szép emlékeim vannak. (Persze a szakítást leszámítva, de én csak a szépre emlékezem.) A másodikat leszámítva még ma is tartom velük a baráti! kapcsolatot.

Ja és végül egy olyan nővel lett közös lányunk akibe soha nem voltam szerelmes, "csak" szerettem és tiszteltem nőként és emberként is.

2009. júl. 20. 22:55
 12/15 A kérdező kommentje:
na én ezt szeretném elkerülni, én attól félek, h soha nenm lessz már olyan vörös köd leszállva mint volt
2009. júl. 21. 16:47
 13/15 A kérdező kommentje:
én azt szeretném, h közömbös legyen számomra mint nő, ha látom egy férfival, ne is zavarjon. ezt szeretnm elérni
2009. júl. 21. 16:48
 14/15 anonim ***** válasza:

sose lesz ilyen.

ahogy nekem se.:(

2010. márc. 17. 18:55
 15/15 anonim ***** válasza:

ne foglalkoz senkivel aki azt mondja te hülye vagy hogy gondolsz rá! igen is ő az aki bevitt a szerelem fortélyaiba

ő az akinek elsőnek odadtad a szíved és ahogyan okosan előttem szóltak: ő az életedhez tartozik és mindig is oda fog! sőt vannak olyanok akik 3 év különlét után még mindig gondoltak egymásra és avégén összeháasodtak születek gyerekeik és boldogan élnek.... szóval no para!

2010. jún. 22. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!