Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Nem értem. = (

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki már elég régóta tetszik,ezt ő is tudja. Én is tetszem neki (legalábbis július elején még ezt mondta ) de van valami akadály ami miatt nem járhatunk ( ő mondta hogy ne mert van kb. 200km. közöttünk.)De olyan furán viselkedik és nemtudom hogy miért van ez.

Néha ír,néha nem. Ha nem akkor hetekig,volt már rápélda hogy 1 hónapig ( így nekem soknak tűnik már 1 hét is) nem beszéltünk. Persze én is kerestem de miután azt láttam rajta hogy nem érdeklem,inkább hagytam. Aztán másnak azt mondta, hogy fél hogy elrontja a napomat..vagy mi. Ezt eleinte még aranyosnak tartottam hogy ő fél,és megbeszéltem vele hogy nem rontja el a napjaimat,sőt..aztán amikor megint hosszú ideig nem beszéltünk ugyanannak a személynek ugyan ezt mondta. Nekem pedig hogy ő írt,csak nem volt jó a chat és nem lett elküldve.

Lehet hogy túldramatizálom de már megint lesz.r kb. ami elég rosszul esik,és mintha nem is hiányoznék neki És nemértem hogyha állítólag tetszem neki miért csinálja ezt. Hogy tényleg fél vagy az csak kifogás..nemérteem.:/ (14/L)

2012. aug. 8. 01:02
 1/2 anonim ***** válasza:
nem kell ezt tul reagalni ... talaj mast ...mert elvegre nem jartok es meg ha igen akkor is 200 km soooook
2012. aug. 8. 01:06
 2/2 anonim ***** válasza:
írj rá, kérdezd meg mit szeretne, ha nem akar semmit akkor hagyd a fenébe, ha akar akkor csinálj amit akarsz
2012. aug. 8. 01:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!