Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan becézitek egymást?
Figyelt kérdés
Fiúk ti hogy becézitek a barátnőtöket és csajok ti pasitokat?2012. aug. 7. 21:03
1/8 anonim válasza:
a barátomat malacnak, én majom vagyok. Utáljuk ezeket a nyáladzásos cica, maci, bubukázást, ő nem alkat miatt kapta, sportol, de elég nagy 8vágyú, én meg egy kis szemétláda vagyok másokkal, így lettem kismajom
2/8 anonim válasza:
én nagycsöcsű vagyok ő meg istensegg.
4/8 anonim válasza:
ami nem ilyen állatos, azon kívül, ő még: jó seggű királyfi, ducihal( ez egy mese miatt) szépfiú
én meg csöcsös, kismanó, samkamanó
ezen kívül persze megvannak az alapjáratú szívem, kicsim..
5/8 anonim válasza:
Én neki bébikém és én őt drágám, édesem... Szóval a szokásosak.
Amigy lány vahyok
6/8 anonim válasza:
Eletemnek, tigrisemnek szokott szolitani a parom, en meg kanduromnak ot.
7/8 anonim válasza:
Nos, ettől én biztos hogy falra tudok mászni. Eddig egyszer sem mondtam, mindenkinek van tisztességes polgári neve amin lehet szólítani / vagy becenév.
8/8 anonim válasza:
ő engem csöcsösnek, és répabébinek (ez hosszú...), vagy ha rájön az 5perc, akkor kicsimnek
én meg szuszunak (a neve miatt is, meg mert olyan aranyosan szuszog ^^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!