Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valahogy megtudnád, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valahogy megtudnád, hogy egy pasinál ilyen van, mit szólnál hozzá?

Figyelt kérdés
www.topapro.hu/aprohirdetesek/allat-haziallat-haszonallat/kisemlos/nyul/aprohirdetes/torpe-kosorru-nyul/780b6c707b616255.html

2012. aug. 7. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez egy embertelen allat? :-):-)
2012. aug. 7. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
azt hogy titokban merényletre készül az amerikai elnök ellen
2012. aug. 7. 19:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Egy törpe kosorrú nyúl,iszonyat aranyosak,és életük végéig kicsikék.
2012. aug. 7. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Jajjdeédees a nyuszii! *_*

Amúgy azt, hogy egy állatkínzó kcsg, amiért magánál hordoz egy ilyet..

2012. aug. 7. 19:50
 5/8 A kérdező kommentje:
gondoltam otthon,megfelelő körülmények közt,ezt nem tettem hozzá,gondoltam evidens.
2012. aug. 7. 19:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Mit szólnék? Van állatod? Tök jó. Nem csinálnék belőle nagy ügyet. 19/F
2012. aug. 7. 19:55
 7/8 szamóca.. ***** válasza:

aranyos állat, de azért ez véleményalkotáshoz igen kevés:)

off: sajnos nem evidens hogy otthon tartod, kb egy éve elég rondán le kellett ugatnom egy srácot emiatt pesten. egy kisnyuszi volt nála, ráadásul már majdnem tél volt, elég hideg. azzal mászkált, és csajozott vele. odajött hozzám hogy fogjam meg a nyulat, aztán elkezdett beszélgetni... volt szerencsém látni hogy nem én voltam az első lány, úgyhogy elég hamar leesett hogy ez ilyen csajozós praktika nála... hát megemlítettem neki hogy ez nem épp kedvesség, inkább az állatkínzás kategória amit csinál és hiába aranyos a kisnyuszi ha valószínűleg nemsokára halott lesz.

2012. aug. 7. 20:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Én mondjuk arra gondoltam elsőre,hogy ilyen nyulat én még nem láttam,nekem is kell egy.De hát,ez a dolog,hogy télen...Nem szép dolog ez azzal a kis szerencsétlen állatkával szemben.Én nem csajozni akarnék vele,csak kíváncsi lettem,más mit szól ehhez.Na a kis halacska mellett még simán elfér,nem eszik meg egymást.(érdekes is lenne,ha bele akarna harapni a halba...
2012. aug. 7. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!