Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdjek a párom tesójával?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a párom tesójával?

Figyelt kérdés
A pasim(16) és a 19 éves bátyjával lakik egy szobában. Mindig olyan nehéz rávenni,hogy hagyjon minket együtt lenni. Ez még a kisebbik baj. Mert nagyon rám van gerjedve a srác. Pasim mondta,h még szűz,és biztos azért. De már nem egyszer kerültem kínos helyzetbe,amikor összefutottunk,és fehérneműben voltam,akkor köpni nyelni nem tudott szegény fiú. Meg egyszer leskelődött is,amikor együtt voltunk. Akkor utána jól összeverekedtek a pasimmal. De mindegy is. Nálunk otthon nem lehet,így csak az ő szobájukban tudunk szeretkezni. De annyira idegesítő az a perverz bátyja a pasimnak. Hogy lehetne elintézni,hogy ne zavarjon? 15/L

2012. aug. 7. 18:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Vonjátok be harmadiknak. Esetleg első alkalommal megkéritek, hogy csak kamerázzon
2012. aug. 7. 19:02
 2/17 A kérdező kommentje:
értelmes válaszokat szeretnék:S
2012. aug. 7. 19:03
 3/17 anonim ***** válasza:
Tuti nincs otthon minden alkalommal.
2012. aug. 7. 19:05
 4/17 A kérdező kommentje:
De olyan zavaró,hogy bármikor benyithat. :/
2012. aug. 7. 19:05
 5/17 anonim válasza:
Adjatok neki egy kis pénzt és küljétek el moziba vagy plázába, vagy csak mennyen valamerre
2012. aug. 7. 19:06
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

teljesen normális a barátod tesója. minden fiú így viselkedne! és ezt nektek kéne megérteni és megoldani másképp.

egyébként meg ti vagytok perverzek, 15 évesen még babáznod kéne, nem szeretkezni. csak így elég hamar ki fogsz égni és a házasságod majd bánhatja. én szóltam, de azt csinálsz, amit akar. de h ennyire kéjencek legyetek h akkor se bírjátok ki ha nem egyedül vagytok...

az ő szobája is, oldjátok meg valahogy, pl. vegyen ki a fizetéséből szállodaszobát, legyen saját lakása, hiszen férfi vagy miaszösz, nincs erre pénze?

2012. aug. 7. 19:07
 7/17 anonim ***** válasza:

ebből megsúgom, nem lehet komoly kapcsolat. ha most rád van gerjedve a barátod tesója, akkor ha összeházasodnátok majd (nem feltételezem, de sose tudni), akkor is eléggé fura lenne. nem csak a párodat, hanem az egész családját "veszed majd el".

de ha egy tesó ennyire útban van, akkor az anyóssal mit fogtok kezdeni? :D

2012. aug. 7. 19:09
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, ha már ennyire nagyfiú a barátod, te pedig ilyen nagylány vagy, hogy szexelni azt tudtok, akkor oldjátok meg! Nem a ti seggetekben fordul meg a passzátszél, hogy ha alig tinédzserként egymásra gerjedtek, akkor aztán mindenki egy szóra tűnjön el a szobából.

Mehettek hotelbe is pl.

2012. aug. 7. 19:11
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem kéne másoknál fehérneműben lenni,hanem csak nálatok...Egyébként velem is elő fordult,hogy a csajom huga rám volt indulva,én egyszerűen letudtam a dolgot,nem foglalkoztam vele.De ez már régi történet.
2012. aug. 7. 19:40
 10/17 A kérdező kommentje:

Na jól van de!

Nincs pénzünk hotelre meg ilyenek.

A tesót se tudjuk lekenyerezni.

És ez így egész más. Az h a párod kistesója nyomult rád,az oké,de ez a srác már egy 19 éves férfi. Há mondjuk borzasztó éretlen,de hát nem lehet vele mit csinálni.

Szerintem csak pusztáén féltékeny a pasimra.

Tuti,hogy bejövök neki,de hát olyan mint egy éretlen kiskamasz,hogy leskelődik utánunk. Meg beijed ha meglát engem.Egy sovány pattanásos perverz. Nem is csodálom,hogy szűz még.

Szerencsére a pasim igazi férfi. Nem hasonlít a bátyjára. Még csak 16,de nagyon jól tudja,hogy kell egy lánnyal bánni. Nagyon jó vele az ágyban. Amikor leskelődött a bátyja,akkor jól móresre is tanította. Jól összeverekedtek,de a pasim am. erősebb ,izmosabb a bátyjánál. Megvédene,ha bepróbálkozna. Csak hát mivel idősebb,így igényt tart a szobára,vagy azzal zsarol minket,hogy megmondja az anyukájának. Most komolyan,tiszta ciki a gyerek. Még 1 jó darabig tuti nem szabadulunk meg tőle,pedg valamit sűrgősen ki kéne találni. Már tanácstalan vagyok.

2012. aug. 8. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!