Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudom elfelejteni? :' (...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom elfelejteni? :' ( Nagyon rossz!

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2008 jul1 -én összejöttem egy scajjal és annyira imádtuk egymást hogy az hihetetlen!!! szinte minden nap találkoztunk és aszittük h örökre együtt leszünk!Elmentünk sok helyre,mindig mosolyogtunk,volt szexuális életünk is,és minden szépen fokozatosan épült erer a kapcsolatra... 1 év mulva a lánynak elkellett költöznie örökre egy másik földrészre:\'( és elkellett hagynunk egymást...sohasem hittem volna hogy szerethetek ugy vkit megint mint őt... olyan volt mintha milennénk a világon a legszebb pár...minden tökéletess volt,annyira tökéletes:\'( és már 3 hónapja volt és minden nap vele álmodok a csókjairól és a szerelméről...sokszor sirok miatta... aszhiszem ebbe bele fogok őrülni:\'( Nagyon kérlek titeket h akinek már volt ilyen az hogy jutott túl rajta,HELP!! Talán 1 másik lány?nagyon fontosak vagytok nekem most hogy segi tsetek!!!Hihetetlen rossz... és szerelmes vagyok de tudom hogy soha többet nem láthtom értitek?:\'( a válaszokat előre is köszönöm... amugy én 15 vagyok és a lány is annyi...
2009. júl. 20. 09:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Szegénykém...:'( nagyon sajnálom...nekem egy 4 éves kapcsolatom ment tönkre 3 napja...de remélem ma kibékülünk...nagyon rossz ugyanis.a világon mindennél többet ér nekem ez a srác...nos.elhiszem,hogy rossz,hiszen szerelmes vagy.de ha nem láthatod őt,és biztos vagy benne akkor sajnos el kell őt engedned!muszáj lesz,és el is fogod tudni engedni.nagyon fiatal vagy még.rengeteg bnőd lesz akit ennél jobban is fogsz szeretni.még csak most fog elkezdődni a nagy csajozási korszak.hidd el jön majd egy mindent elsöprő szerelem és akkor mosolyogva gondolsz vissza erre a lányra.:) bizony...:)azt ajánlom ne kösd le magad most egy darabig egy lány melett sem.csak ismerkedj,flörtölj bulizz csajozz...szórakozz!!élj!ilyenkor jó ha a barátaiddal vagy,beszélgettek...és a lány nem jár a fejedbe:) nyugi...megoldódik...egy darabig rossz lesz de aztán megszokod a hiányát,és akkor jön a szerelem amikor nem számítasz rá!

20/L ha gondolod írj privit :)és dumálhatunk msnen:)

2009. júl. 20. 10:04
 2/3 anonim ***** válasza:
hát ez valóban nem lehet kellemes, megértem, hogy potyognak a könnyek... de kapd össze magad és keress más lányt ha nem tudtok együtt lenni. még bármi lehet.
2009. júl. 20. 14:20
 3/3 anonim ***** válasza:
persze msn-en engem is elérsz szívesen segítek ha kérdéseid vannak. dobj egy privátot és felveszlek.
2009. júl. 20. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!