Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek az ilyen fiúkról?
Figyelt kérdés
Ha egy átlagos külsejű fiú, aki csendes, visszahúzódó, unalmas társaság, viszont okos, intelligens, megbízható, sikeres a tanulmányaiban, mennyire tudja kompenzálni utóbbi tulajdonságaival az előbbi hátrányait?2012. aug. 7. 11:53
2/8 anonim válasza:
"Unalmas társaság". Na ez itt bukott meg.
3/8 anonim válasza:
Tévedés. Ott bukott meg, hogy feltette a kérdést.
4/8 anonim válasza:
Én a csendes, visszahúzodó fiúkat nem szeretem. Azt szeretem, ha sokat lehet beszélni, meggyőző a szövege, lehet hülyéskedni vele. A barátaimat általában ez jellemzi (amellett persze, hogy okosak, intelligensek, megbízhatók és sikerek a tanulmányaikban). Azt hittem, hogy ilyen embert párnak soha nem fogok találni, de sikerült. :) Szóval gyakorold a beszédet, legyél vicces és akkor szabad az út! :) 17/L
5/8 anonim válasza:
Ez a típus a legsikertelenebb a lányoknál a tapasztalataim szerint.
6/8 anonim válasza:
Ááhh,valahogy eggyáltalán nem érdekelnek az ilyenek.Az élet buli,szórakozás,sok nevetés,...ilyennel mit lehet csinállni?
7/8 anonim válasza:
a humorod lehet fejleszteni, és nézz sok kreatív ... bármit, előbbutóbb neked is eszedbe fog jutni néhány dolog. ha pl a suliba mellém ül lány, mindig elkezdek vele levelezni, valamiért egészen feldobja őket, főleg ha kicsit "merészebb" a beszélgetés :)
8/8 anonim válasza:
Ha okos és intelligens, akkor el lehet vele beszélgetni, ergo nem unalmas társaság.
Attól, hogy valaki visszahúzódó, még lehet sikeres a lányoknál: ha neki nem azt jelenti a siker, hogy dug agyba főbe szórakozóhelyek mosdójában, hanem azt, hogy egy csendes és okos lányt szeretnél hosszútávú kapcsolatra.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!