Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért pattint le engem minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pattint le engem minden lány mi a baj velem?

Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 01:31
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
ami az öltözködést illeti ahhoz azért kell pénz is mostanában erre nem költöttem de azért nem vagyok egy ekte toplák
2012. aug. 7. 02:46
 42/49 anonim ***** válasza:
Amit küldtél facebook linket azon tényleg te vagy rajta?Szerintem r*hadtul jól nézel ki,ez teljességgel lehetetlen hogy minden lány lepattint téged!Igaz nem vagy beszédhibás?
2012. aug. 7. 02:53
 43/49 A kérdező kommentje:
Igen nem vagyok beszédhibás sem, aránylag normális szókinccsel rendelkezem, és még a flörtölés sem jelent akadályt igaz nálam a flörtölést általában normális célok motiválják..
2012. aug. 7. 02:58
 44/49 anonim ***** válasza:

Hol szoktál ismerkedni?

Komolyan mondom nem értem a nőket...Mostmár az sem elég ha egy pasi jól néz ki?Ennyire megnőttek volna az igények?Besz*rok komolyan mondom...Lehet már egy Ferrarival kell eléjük gurulni,mostmár az az alapelvárás

Sorry,nem tudok tanácsot adni,mostmár milliomosnak kell lenni ahhoz hogy valaki nőt kapjon

2012. aug. 7. 03:01
 45/49 A kérdező kommentje:

Önbizalmam takarékon van mert egzisztenciálisan nem tudok semmit felmutatni, és azt sem látom hova tartok, pláne hogy itt vannak az összeesküvés elméletek is amik garantálják hogy valami a végéhez közelít ergo egy diploma verejtékes megszerzésével sem jutnék

egyről a kettőre a mínusz 3-ról igaz ez rengetegünkre igaz.

A nyelvtanulás és külföld sem olyan egyszerű pláne hogy kisit lusta vagyok és mintha a nyelvérzékem se lenne olyan túl jó.

Örülök hogy fent tudom magam tartani az albérletet és esetleg egy kicsit spórolok..

Hova tovább azt már nem tudom..

2012. aug. 7. 03:05
 46/49 A kérdező kommentje:
A legutóbb már gátlásaimat levetkőzve a bkvn velem szemező lánnyal ritkán van ilyen azért és most nem akartam kihagyni végre.. leszálltam utána és kértem elérhetőséget adott is de mintha elakadt volna az a történet is.. van köztünk 3 év ő a több és lehet ezért meggondolta magát vagy nem tudom jelöltem is vissza is jelölt de nem ír már egy hete
2012. aug. 7. 03:11
 47/49 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy egy nagyon elkorcsosult,elbas*ott világban élünk.A mai lányok teljesen át lettek manipulálva a média által,azt hiszik hogy az a menő ha teljesen kigyúrt rossz fiúkkal járnak a belső értékek meg le vannak szarva.Ha jó vagy ezt megérzik és sajnos nekik csak a ge*ik kellenek.Ez van,undorító ami itt folyik
2012. aug. 7. 09:33
 48/49 A kérdező kommentje:
Ebben van valami természetesen..
2012. aug. 7. 10:05
 49/49 anonim ***** válasza:
A külső nem minden... ezt nem hiszik el a férfiak, mert jaj, a nőket csak az érdekli, meg a pénz. Aha, aztán jönnek a szépnek tartott hapsik sírni ide. Vicc. :D
2012. aug. 7. 10:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!