Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért? MIÉRT VAN EZ?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy van egy barátnőm aki velem egy napon született, hasonlít rám(vagy én rá). És ő egye lég nagatív ember, én pozitív... Ő kicsit emós, én mindig vidám igaz kicsit félős.. De rá tapadnak a fiúk... Miért?( kinézetre is hasonlóak vagyunk)
2012. aug. 6. 23:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Bocs, lemaradtam. Akkor valószínűleg az a hír járja, hogy hamar bekapja.
2012. aug. 6. 23:14
 12/19 anonim ***** válasza:
51%
És megnézted már, hogy rá milyen pasik tapadnak? Felteszem olyanok mint ő. Kicsit emós, kicsit b.zis, kicsit gyökerek. Te ilyenekkel úgysem akarnál összejönni... ;)
2012. aug. 6. 23:16
 13/19 anonim ***** válasza:

Egy lánynak az kell, hogy tetsszen mindenkinek, függetlenül attól, hogy akar e valamit tőle.

2012. aug. 6. 23:19
 14/19 Mr23 ***** válasza:
nézd lehet h ő csendesebb amiatt h szomorkásabb, és hát tudod egy csendes nő nagyobb kincs Bill Gates vagyonánál ;) vagy egyszerűen a szomorkásabb mivolta miatt talán jobb érzés vele beszélgetni, együtt érzőbb, nem vicceli el, ha éppen esetleg valami komolyat akarok neki mondani, szal apróságok... és am meg nem a külső az elsődleges :P
2012. aug. 6. 23:38
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha tudnál képet mutatni,hogy hogyan néztek ki akkor könnyebb volna megítélni,egyébként nem értem miért hajtanak rá többen,hisz szinte minden pasi életvidám, szép és csinos csajt akar,nem pedig egy élettelen emóst,bár ízlés kérdése.
2012. aug. 6. 23:46
 16/19 anonim ***** válasza:

Mi-ért? Mi-ért?

Maradok én szombatonként nélküled...

2012. aug. 6. 23:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Bogi, te vagy az?:D
2012. aug. 7. 00:34
 18/19 A kérdező kommentje:

12# Köszönöm a választ ,így hogy ,mondod igazad van..! :))

13# Én nem akarok szép lenni mindenkinél, csak egy- embernél, aki szeret.

14# Hát én vagyok a csendesebb nem ő. És ez az ,hogy vele is és velem is lehet komoly dolgokról beszélgetni. ÉS igazad van, nem a külső alényeg! :)

2012. aug. 7. 11:11
 19/19 anonim ***** válasza:
A #12-es agyhalott. Marhaságokat írt.
2012. aug. 7. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!