Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakorisággal vagytok együtt a párotokkal?
Figyelt kérdés
Mármint milyen gyakran találkoztok, mennyi időt töltetek el együtt, együtt alvás stb...:)
Én most, hogy nyár van és nincs iskola mindennap a barátomnál alszok de napközbe nem vagyunk együtt csak mindig kora este felé találkozunk :) De van olyan ritka alkalom mikor kimarad 1-1 félnap tehát este már nem találkozunk.
20/L
2012. aug. 6. 21:10
1/8 anonim válasza:
suliidőben csak hétvégén.
most nyáron van hogy együtt vagyunk 1 meg 2 heteket is :)
20/L 22/F
2/8 anonim válasza:
suliidőben nagyon sokat vagyunk külön, mert ő másik országban él, de most a nyarat és az összes szünetet szinte végig nála töltöm.
18L, 25F
3/8 anonim válasza:
Szerintem ez így normális, minden nap találkoztok, de mégsem lógtok egymás nyakán. Én együtt élek a barátommal, de néha kell egy kis magány, olyankor elmegyek anyuhoz, van hogy nála alszok. 25L
4/8 anonim válasza:
Hát nagyon jó egyeseknek, akik nem távkapcsolatban vannak. Én örülnék ha havonta legalább 1 hétre tudnánk találkozni. Ehelyett csak stresszelek, és depressziós lettem. De legalább annál különlegesebb a találkozás. :')
6/8 Lilith1994 válasza:
Eggyütt élünk már két éve ( családi okok miatt költöztem hozzá, de így jobb is), nekünk nem kell magány. Minden időt együtt töltünk szinte. 19/L
7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó és néha nem érzed azt, hogy unjátok egymást? Azért gondolom néha-néha vagytok így is külön :) Mert például mi jónak érezzük így, hogy nem vagyunk egész nap együtt pont azért, hogy ne unjuk meg egymást :)
2012. aug. 6. 22:01
8/8 anonim válasza:
Mi minden nap találkozunk, minden hétvégén nálunk alszik,de van mikor nem megy meló..vagy délutánra megy akk hétköznap is 1-2nap, ma pl én alszok nála,de ő többet szokott nálam!! 18/L
Ő 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!