Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy sokan itt /itt is csajt keresnek?
Figyelt kérdés
Elvileg ez az oldal nem azért van ,válaszolgatni kérdésekre,nem?2012. aug. 6. 19:31
12/19 A kérdező kommentje:
olyan már nekem is volt,hogy a válaszaiból az jött le,hogy egy érdekes nő,és rá írtam,de sokan írnak ki csakis ezért kérdést,hátha akad neki valaki...Sokan mondták,de szerintem is igazuk van,hogy amíg erölteti az ember,addig tuti nem lesz sikere.Meg aztán élőben sokkal több minden kiderül a mozdulatokból,gesztusokból,hangsúlyból,amit itt nem lehet ,sem társkeresőkön megteremteni úgy,hogy természetesnek látszana.Szerintem ha valaki csajt/pasit akar,keresse személyesen,(offline).
2012. aug. 6. 19:54
13/19 anonim válasza:
Úgy, hogy lehet hogy ő többször regiszte fel magát ide.
15/19 anonim válasza:
Ott a pont! Majd jön az magától! ...de addig is szívesen olvasom a furfangos többszöri megfogalmazású reménykedéseket!! :D
16/19 anonim válasza:
Ez nem az a gyerek az aki ilyen kérdéseket ír ki?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
17/19 anonim válasza:
Ő is az egyik, de én erre gondoltam :D http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
A 2. oltást már nem találom :DDD
18/19 anonim válasza:
Mert van olyan, aki a külsejével nem tudna egy lányt sem megszerezni, de itt arctalanul a jellemével igen. A lányok túlsáogsan válogatósak és élőben egyből lekoptatják a fiúkat, de ha jellemre megkedvelik, akkor már lehet jobban elnézik a rútságát.
19/19 anonim válasza:
Szerintem vannak olyanok, akik már mindent bedobnak a siker érdekében. Nem elítélendő, ha próbálkozik valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!