Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám leküzdeni a férfigyűlöletemet?
Alapjában véve a férfiakat szeretem, szóval nem vagyok lezbikus.
Az elmúlt pár évben annyira megútáltam a férfi nemet, hogy hihetetlen, nem akarok férjhezmenni, vagy gyereket szülni egy férfinak. Szerintem a férfiaknak csak a szex kell semmi más, szzínlelni tudnak egy egész kapcsolat, szex miatt vannak a nővel, csak ilyen szálak fűzik hozzá.
Hányingerem van már attól ha egy férfi hozzám ér, mert tudom, hogy csak szexuálisan vonzódik hozzám. Sajnos elég szép vagyok, de fél év alatt híztam 15 kg-t hogy hagyanak már békén a férfiak de még így is minden buliba 5+ pasi odajön hozzám nyomluni, ha meg mondom neki hogy bocsi ne akkor meg én vagyok a rossz.
Tudom, hogy ez nem hozzáállás, változtatni kéne, hogy tudjak bízni a férfiakban, de sok csalódásom volt már. A többi férfit büntetem, mert párszor átvágtak, és ezt tudom is, de nem tudok ez elől menekülni.
Valami értelmes tanácsot kérlek, hogy mit csináljak! 19N
Talán vedd észre a világban azokat a férfiakat, akik tényleg tudnak szeretni, mint embert és nem csak a szex miatt tartják fenn a kapcsolatot. Egyébként zárójelben megjegyzem, hogy a "kapcsolat színlelése" általában sokkal sikeresebb, mint a komoly érzelmek. Erre szerinted mi a magyarázat?
18/F
Most a 16 éves naiv/ buta kislánykorod tapasztalataidat fixálod?
Valami igényesebb társaságban nem szoktál lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!