Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, mennyit ront egy lányon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyit ront egy lányon ha fogszabályzója van?

Figyelt kérdés

Lehet hogy lesz lehetőségem fogszabit tetetni, éljek a lehetőséggel? Jelent ez bármi hátrányt nálatok? Lehet vele csókolózni? 19 éves vagyok, tehát elég idős a fogszabihoz, de eddig nem volt rá lehetőségem. Most is lehet hogy csak az egyikre lesz pénzem, akkor felülre vagy alulra rakassam?

Ilyenek a fogaim: [link]

2012. aug. 6. 14:52
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Be ragad a pö cs szőre a fog szabályzódba :D:D
2012. aug. 8. 12:54
 22/24 anonim ***** válasza:
Sz.tem nem zavarja a pasikat vagy legalább is többségét nem...nekem már volt aki azt mondta nagyon cuki a fogszabályzóm és nagyon tetszik neki :)
2012. aug. 8. 13:02
 23/24 anonim ***** válasza:

nem zavarja őket, legalábbis én eddig csak olyat hallottam akit hidegen hagy

bocsi az offért, de mennyibe fog ez neked kerülni? nem tudom az árakat, csak érdekelne

2012. aug. 8. 13:12
 24/24 anonim válasza:
hátrányt semmi képen szerintem és a körülöttem lévő fiú társaságnak is bejön a fogszabályzó
2012. aug. 21. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!