Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyit ront egy lányon ha fogszabályzója van?
Figyelt kérdés
Lehet hogy lesz lehetőségem fogszabit tetetni, éljek a lehetőséggel? Jelent ez bármi hátrányt nálatok? Lehet vele csókolózni? 19 éves vagyok, tehát elég idős a fogszabihoz, de eddig nem volt rá lehetőségem. Most is lehet hogy csak az egyikre lesz pénzem, akkor felülre vagy alulra rakassam?
Nos minél hamarabb szabályoztatod annál jobb. Persze nem azt mondom, hogy égbeverően sürgős, egyszerűen minimális esztétika, ahogy érzed.
Fogtechnikus nem vagyok, de szerintem az alsóval kellene hamarabb kezdeni, de ezt a szakember megmondja.
Ha tényleg 19 éves vagy akkor szerintem kiestél a támogatott fogszabályzásból, ami így több százezres nagyságrendre rúghat pénzileg.
2012. aug. 6. 15:13
12/24 A kérdező kommentje:
Hát nemsokára 20 leszek, és tudom hogy kiestem a támogatásból, sajnos. Régebben nem volt rá keret, de most nyáron dolgozok és valószínűleg fog maradni elegendő összeg erre, a két fogsor nem biztos hogy kitelik majd, de egy az biztos és ha úgy alakul akkor a jövő nyári keresetből megcsináltatom a másikat is.
2012. aug. 6. 15:17
13/24 anonim válasza:
Szerintem a fogszabályzó jól néz ki :) csak az ára ami csúnya :/
2012. aug. 6. 15:35
14/24 A kérdező kommentje:
Hát igen, nem tudom hogy kerül annyiba az a kis vas :/
2012. aug. 6. 15:41
15/24 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok, 4 hónapja lett fogszabályzóm alul is meg felül is. Ahogy én tapasztalom, körülöttem egy pasit sem zavar, hogy van fogszabályzóm, szóval ne aggódj emiatt :)
2012. aug. 6. 16:00
16/24 anonim válasza:
Fújj, de csúnyán fogkövesek a fogaid, főleg alul, szerintem előbb azt kéne leszedetni, meg a bölcsességfogaidon betömni a lyukat. Szoktál te fogat mosni?
2012. aug. 6. 16:53
17/24 A kérdező kommentje:
Igen, reggelente általában megmosom, csak nem túl alaposan :/ Pár hónapja voltam fogorvosnál hogy betömje a jobb hátsó fogamat, akkor leszedte a fogkövet is, de még a leghátsók nem voltak lyukasak. Akkor nagyon sok fogkövet leszedett (jóval több volt mint most), fura volt utána hogy milyen "üres" a szám. Majd gondolom ha megyek szabályoztatni akkor betömi az orvos és leszedi a fogkövet. És kösz az építő választ és hogy a kérdésre válaszoltál. >.<
2012. aug. 6. 17:10
18/24 anonim válasza:
hát az az igazság hogy nekem még kicsit fogszabi fétisem is van, hú van pár ilyen ismerősöm, hallod egyem a májukat milyen aranyosak xD
F19
2012. aug. 6. 17:44
19/24 A kérdező kommentje:
Adam: Na ilyenről sem halottam még, de jó tudni hogy ilyen is van. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!