Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, mennyit ront egy lányon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyit ront egy lányon ha fogszabályzója van?

Figyelt kérdés

Lehet hogy lesz lehetőségem fogszabit tetetni, éljek a lehetőséggel? Jelent ez bármi hátrányt nálatok? Lehet vele csókolózni? 19 éves vagyok, tehát elég idős a fogszabihoz, de eddig nem volt rá lehetőségem. Most is lehet hogy csak az egyikre lesz pénzem, akkor felülre vagy alulra rakassam?

Ilyenek a fogaim: [link]

2012. aug. 6. 14:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nos minél hamarabb szabályoztatod annál jobb. Persze nem azt mondom, hogy égbeverően sürgős, egyszerűen minimális esztétika, ahogy érzed.

Fogtechnikus nem vagyok, de szerintem az alsóval kellene hamarabb kezdeni, de ezt a szakember megmondja.

Ha tényleg 19 éves vagy akkor szerintem kiestél a támogatott fogszabályzásból, ami így több százezres nagyságrendre rúghat pénzileg.

2012. aug. 6. 15:13
 12/24 A kérdező kommentje:
Hát nemsokára 20 leszek, és tudom hogy kiestem a támogatásból, sajnos. Régebben nem volt rá keret, de most nyáron dolgozok és valószínűleg fog maradni elegendő összeg erre, a két fogsor nem biztos hogy kitelik majd, de egy az biztos és ha úgy alakul akkor a jövő nyári keresetből megcsináltatom a másikat is.
2012. aug. 6. 15:17
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a fogszabályzó jól néz ki :) csak az ára ami csúnya :/
2012. aug. 6. 15:35
 14/24 A kérdező kommentje:
Hát igen, nem tudom hogy kerül annyiba az a kis vas :/
2012. aug. 6. 15:41
 15/24 anonim ***** válasza:
Én 20 éves vagyok, 4 hónapja lett fogszabályzóm alul is meg felül is. Ahogy én tapasztalom, körülöttem egy pasit sem zavar, hogy van fogszabályzóm, szóval ne aggódj emiatt :)
2012. aug. 6. 16:00
 16/24 anonim ***** válasza:
Fújj, de csúnyán fogkövesek a fogaid, főleg alul, szerintem előbb azt kéne leszedetni, meg a bölcsességfogaidon betömni a lyukat. Szoktál te fogat mosni?
2012. aug. 6. 16:53
 17/24 A kérdező kommentje:
Igen, reggelente általában megmosom, csak nem túl alaposan :/ Pár hónapja voltam fogorvosnál hogy betömje a jobb hátsó fogamat, akkor leszedte a fogkövet is, de még a leghátsók nem voltak lyukasak. Akkor nagyon sok fogkövet leszedett (jóval több volt mint most), fura volt utána hogy milyen "üres" a szám. Majd gondolom ha megyek szabályoztatni akkor betömi az orvos és leszedi a fogkövet. És kösz az építő választ és hogy a kérdésre válaszoltál. >.<
2012. aug. 6. 17:10
 18/24 anonim ***** válasza:

hát az az igazság hogy nekem még kicsit fogszabi fétisem is van, hú van pár ilyen ismerősöm, hallod egyem a májukat milyen aranyosak xD

F19

2012. aug. 6. 17:44
 19/24 A kérdező kommentje:
Adam: Na ilyenről sem halottam még, de jó tudni hogy ilyen is van. :)
2012. aug. 6. 17:50
 20/24 anonim ***** válasza:
Semennyit
2012. aug. 6. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!