Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még mindig szeretem vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig szeretem vagy csak ennyire kötődöm hozzá?

Figyelt kérdés

Nos, 22 évesen összeházasodtam egy 32 éves egyetemi tanárral. Rögtön beleszerettem, mert annyira vicces, kétbalkezes, de ugyanakkor rendkívül vonzó ember. 1 évig tartott a házasságunk, rájöttem, hogy nagyon elkapkodtuk, mert még egyikőnk sem volt érett a házasságra..ráadásul mindketten elég szenvedélyes típusok vagyunk, ezért elég gyakran veszekedtünk. A válás után barátok maradtunk, mindent megbeszélünk, sokat vagyunk együtt. Nemrég volt egy komoly kapcsolatom, viszont a volt férjem folyton eljött hozzám, gyakran késő estig beszélgettünk és ezt a barátom nem nézte jó szemmel. Eddig azt hittem, hogy túl tettem magam, de nem is tudnám, mi lenne velem, ha ő nem lenne. Viszont így nem tudok új kapcsolatot kezdeni..Nem tudom, hogy még mindig szeretem-e, hogy ennyire nem tudom elengedni.

24/L

2009. júl. 19. 19:04
 1/3 anonim válasza:
Szia! Természetes hogy kötődsz hozzá, ha szeretted, akkor nem megy könnyen a felejtés se. Az, hogy nem volt egyikőtök se érett a házasságra, sztem hülyeség, mert egy 32 éves pasinak már tisztában kellene lenni az ilyennekkel, felelősségteljes döntéseket kellene hoznia. Téged lehet hogy csak egy nagyobb hullám kapott el, ami miatt ugy döntöttél hozzámész, ez szerintem is hiba volt. Ha szeretted tényleg, és nem csalódtál benne különösebben, akkor nem látom akadályát, ami közétek állhatna, csak nem kell megpecsételni kettőtök kapcsolatát! majd ha eljön az ideje, úgyis magabiztosan érezni fogd, és akkor hajrá!, de addig csak érezzétek jól magatokat, és éljetek, gyűrű nélkül! /Rosszfúcska/
2009. júl. 19. 19:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) Igen, már felelősségteljesnek kéne lennie..elvileg..viszont ő nagyon szenvedélyes típus, folyton a saját akaratát akarja érvényesíteni, ezért is nem megy neki a tolerancia, a másik elfogadása. Viszont már annyit változott és megpróbálja elfogadni az én véleményemet is, csak nem tudom, hogy érdemes lenne-e még belevágni vele..:S
2009. júl. 22. 15:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia,

szerintem, ha megvan a kötődés kettőtök között, akkor vágjatok bele újból a kapcsolatba. :)

Ha pedig úgy döntesz, hogy mégsem, akkor lazítsál a baráti köteléken is. Mert így nem fogsz tudni előre lépni, csak a múltban fogsz élni. Fordított esetben neked sem esett volna jól, ha a párod volt felesége mindig feljárt volna hozzátok.

Mindenesetre ha a volt férjed szeret, és kezd alkalmazkodni hozzád, akkor mindent bele!

Drukkolok nektek! :)

Mimi (25 L)

2009. júl. 22. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!