Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menni vagy maradni?
A minap a párom (23) bejelentette, hogy szerencsésen alakul a karrierje, és talán - fél év múlva - kijut külföldre is dolgozni.
A gond az, hogy engem (18) valószínűleg nem fog tudni magával vinni. Min 3 hónapra kéne mennie először, aztán ha beválik, akkor maradhat tovább.
Elmondása szerint kettős érzelmek uralkodnak benne: egyrészt örül, hogy sikeres a karrierje, (én szintén örülök neki), másrészt viszont fáj, hogy nem tud velem annyit foglalkozni, amennyit szeretne.
Mit tegyek? Próbáljak meg esetleg vele menni, vagy várjak rá itthon? Vagy az érzelmek ellenére - nem fog működni?
szia!
Nekem is kiment a férjem fél év házasság után Németországba 3 hónapra, mert a cég kiküldte betanulásra.
Elég nehéz volt, mindkettőnknek, de ha tényleg szeretitek egymást, akkor ki lehet bírni. A legrosszab akkor volt, amikor hazajött havonta egyszer hétvégére, és utána vissza kellett mennie.
Drukkolok, hogy nektek is sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!