Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek Reménytelen vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakii97 kérdése:

Szerintetek Reménytelen vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éves vagyok, lány és még egyetlen pasim sem volt, szerintetek ez normális? :// Sajnos a magasságom miatt nem találok senkit (186cm)a osztályba már majdnem mindenkinek volt/van. Miért van ez? Tudom, hogy sokan azt mondják nem a méret a lényeg ami persze igaz, de nincs olyan tini pár akinél a csaj nagyobb, vagy csak én nem látom? :// Tudtok tanácsot adni?? :)

2012. aug. 5. 23:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, tudnánk tanácsot adni.
2012. aug. 5. 23:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj le!!! 15 éves vagy! Majd találsz valakit akinek ez nem lesz gond, de ne pánikolj!!!
2012. aug. 5. 23:51
 3/7 anonim ***** válasza:

186 centi nem kevés egy 15 éves csajnak, de nem vészes! Sőt lehet hogy már nem is nagyon fogsz nőni... amúgy meg elhiszem hogy a fiatalok között vagányság meg trendi ha már 14 évesen elvesztik, csak nem biztos hogy sok értelme van, amúgy meg ha aranyos arcod van és kedves vagy, az sokkal többet számít, mint hogy magasabb vagy az átlagnál.

22/f

2012. aug. 5. 23:57
 4/7 A kérdező kommentje:

23:57

Köszönöm :) én nem akarom elveszíteni, sőt eszembe se volt. Szerintem rá érek még.

2012. aug. 5. 23:59
 5/7 anonim ***** válasza:
szerencsére vannak magas fiúk azért, biztos kicsit nehezebb lesz találni hacsak nem zavar ha alacsonyabb a srác, de fogsz találni nyugi ebben biztos vagyok.
2012. aug. 6. 00:05
 6/7 Mókusgyilkos ***** válasza:
nem tom szerintem nem gáz ha a csaj a magasabb most istenem.. ha téged nem zavar akkor jó ha igen akkor meg majd csak lelsz vmi magasabb példányt [itt msot úgy kellett érteni h mondjuk h 1 olyan 10 vagy annál picit többet versz a pasira nem úgy h 155ös csávókkal kell járni :D]
2012. aug. 6. 00:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem se gond. Biztos lesz majd nem egy, nem két olyan fiú, akit nem zavar, sőt. Jó tényleg nem egy 155 centissel kéne összejönnöd, de még az se lenne baj. Ha egy akkorába szeretsz bele, és ő is beléd, akkor nem számít, ki milyen magas!!!!

(Ha viszont Téged nagyon zavarna, próbálkozz a kosarasoknál.;) Ott biztos találnál Nálad is magasabbat.:D ) De komolyra fordítva a szót.. tényleg nem számít! Csak érezzétek jól magatokat. És az meg egyáltalán nem probléma, hogy még nem volt pasid. Szerintem az nagyon szánalmas, ha valaki 13-14 éves korában már elveszti. Ráérsz még avval is és a pasikkal is. Nem vagy elkésve!!;) Lehet,hogy inkább az osztálytársaid siették el. Ne aggódj ezen. Majd minden jön a maga módján!

Remélem tudtam azért valamennyit segíteni Neked!^-^

2012. aug. 6. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!