Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinigond? Nagyon rossz. :/
Neked is eljön az igazi. Stílusra a focit leszámítva ugyanaz áll rám mint rád, mégis, 13 évesen összetalálkoztam a jelenlegi pasimmal :) Igen, jelenlegi, most lesz a 2. évfordulónk. :D
Szóval csak hajrá, várd csak ki. :) Semmi gond azzal ha fiús a csaj, ők a legjobbak, hiszen vele a pasi kiélheti magát, mintha haverokkal lenne, kockulni, focizni, ökörködni... Nem pedig a bevásárlószatyrokat, ruhákat cipelgeti, meg vár órákat arra hogy a csaj kivakolja magát ;)
Éljenek a fiús lányok! :D
Neked pedig sok sikert, remélem nemsokára összejön! ^^
Szóval a trollokra és kötekedőkre meg ne figyelj. :) Eljön majd a te időd is. Lehet, hogy előbb, lehet, hogy utóbb. De el fog jönni ;) Kereshetsz is, mondjuk nézd össze kik azok akik tetszenek, lenne náluk esélyed, és akár kezdeményezhetsz is, nekem bevált. :) A tévhitekkel ellentétben sok mai pasi elég nyuszi ahhoz hogy bármit is bevalljon.. Szóval ha a leendő pasid egy nap előtted kezdi keresni a plüssmaciját, ne röhögd ki, inkább segíts neki, mert alapból ezt tuti nem mondta volna..
Nagyon félnek a beégéstől.. :P (Tapasztalat ^^)
Kedves és Mélyen Tisztelt Előttem Válaszoló!
Attól, mert te annyira gyík vagy, hogy nem érted amit le akar írni, és amit még egy válaszoló átfogalmazott neked, még nem kell pattogni, mint bolha a kutyában. Ha feltűnési viszketegséged van, ajánlom hogy az "f" betűt vedd el az elejéről. Sokaknak jót tennél vele ^^
Vödröt is adhatok, hogy elhordd magad, vagy csak tégy úgy, mint a vécé és dugulj el!
Köszöneeet! :P Ha meg segíteni nem tudsz, kuss. Jelenthetsz nyugodtan, már megszoktam hogy folyton tiltva vagyok. Legutóbb csak azért tiltottak le, mert 14 éves létemre le mertem oltani egy tizenhat éves srácot mikor annyira jajjdemenő volt. Ennek két éve. Most kezdem újra a GYKzást. De lehet, hogy az olyanoknak hála, mint amilyen te is vagy, megint abbahagyom, hiába van egy agy nevezetű képződmény a fejemben, sok itteni "lakossal" ellentétben. :'D
Én meg nem szeretem amiket te igen :D Am meg nőiesen öltözködj stb. kicsit fogyj le optimális szintre ha kivér vagy, vagy mondjuk tedd nagy duplacopfba a hajad, amivel jelzed hogy "hahó csajszika vagyok " vágod? :DDD
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!