Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a bizonyos fetis-eimet hogy tudnám közölni a párommal?
Nekem meg az a fétisem, hogy tökön rúgjon a lány. Ettől nagyon felizgulok.
Azt hittem nálad is ez a helyzet. De te ezt hogy mondanád el?
22:27-es nő
Te mit reagálnál erre? :)
Én mindig is úgy gondoltam, hogy a szex az élet része... Nekem ahogy olvasgatom kicsit meredekebb perverzióim vannak. Eddig sosem volt baj belőle ha elmondtam. Sőt! Nem volt olyan partnerem aki ezért utasított volna vissza... A környezetem szerintem konkrétan nem ismeri ezeket, de sokan sejtik, vagy rájöttek. Persze volt olyan, hogy egy ismerősöm meglátta a köteleimet, kérdezte, hogy mire kellenek, én meg mondtam neki, h azzal szoktak kikötözni, de ha kell vigye, veszek majd másikat... Szóval nem nagy ügy ha a környezeted meg is tudja. Aki nem fekszik le veled, annak semmi köze hozzád. De lehet, hogy mást is bátoríthatsz önmaga felfedezésére, aki eddig egyedül volt, vagy kívülállónak érzi magát. :)
Én sosem kotyogtam ki egy volt párom perverzióit sem... :D
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!