Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a bizonyos fetis-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a bizonyos fetis-eimet hogy tudnám közölni a párommal?

Figyelt kérdés
Nem hiszem hogy elutasítana, esetleg attól félek továbbadja, és nagyon sok a közös ismerős. Lehet jobb évekig, vagy talán örökre magamban tartani, mint hogy beégjek, és eseteleg a baráti köröm is feloszadjon. Ha valkinek volt ilyen, akármilyen téren, hogy közölte a párjával? És hogy fogadta? Esetleg egy kort is megköszönnék!
2012. aug. 5. 21:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ennyi, de számomra ez is érdekes. :D Nem gondoltam hogy ilyenben lesz részem :D
2012. aug. 5. 22:31
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem meg az a fétisem, hogy tökön rúgjon a lány. Ettől nagyon felizgulok.

Azt hittem nálad is ez a helyzet. De te ezt hogy mondanád el?

2012. aug. 5. 23:04
 13/15 anonim ***** válasza:

22:27-es nő

Te mit reagálnál erre? :)

2012. aug. 5. 23:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Én mindig is úgy gondoltam, hogy a szex az élet része... Nekem ahogy olvasgatom kicsit meredekebb perverzióim vannak. Eddig sosem volt baj belőle ha elmondtam. Sőt! Nem volt olyan partnerem aki ezért utasított volna vissza... A környezetem szerintem konkrétan nem ismeri ezeket, de sokan sejtik, vagy rájöttek. Persze volt olyan, hogy egy ismerősöm meglátta a köteleimet, kérdezte, hogy mire kellenek, én meg mondtam neki, h azzal szoktak kikötözni, de ha kell vigye, veszek majd másikat... Szóval nem nagy ügy ha a környezeted meg is tudja. Aki nem fekszik le veled, annak semmi köze hozzád. De lehet, hogy mást is bátoríthatsz önmaga felfedezésére, aki eddig egyedül volt, vagy kívülállónak érzi magát. :)

Én sosem kotyogtam ki egy volt párom perverzióit sem... :D

19/l

2012. aug. 6. 12:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Akkor te kivétel vagy :D Az meg hogy nem utasítottak vissza, a férfiak másak. Lányként, kicsit visszahúzódó... lehet hogy nem éppen díjazná. Meg vannak olyanok akik nincsennek megelégedve a testükkel stb. stb. Ez is közre jártszhat. Férfiként is van ilyen, "papucs", de kevesebb az esélye. Bár úgy vagyok vele, ha nem passzolunk, össze se jövünk, Ha összejöttünk, meg hátha van benünk közös, legalább az hogy nem kell elítélni a másikat, akármilyen vágya van :D Csak azt nem tudom, ha rákérdez mikor vagy hogy alakult ez ki, mit mondanék rá xD Vagy válaszolni se kell? :D
2012. aug. 7. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!