Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őrűlten szeretem és vissza akarom kapni! De hogyan?
Figyelt kérdés
Szakítottam a barátommal csütörtökön 4 év után.Nagyon szerettem őt mindig és most is,csak vitatkoztunk sokat,de jesszusom én ezt nem bírom ki!!Na szóval láttam,hogy könnyes volt a szeme,és rákérdezett,hogy biztos,hogy ezt akarom-e.Mondtam igen.De most nagyon szenvedek,nagyon fáj,úgy érzem nem "élek",meghaltam.Nekem ő kell,nekem ő a mindenem.Nem bírom tovább SZERETEM!!!!!Elsők voltunk egymásnak minden téren...az életem csak róla szólt.Már mondtam neki,hogy beszéljük meg mégegyszer azt mondta hogy jobb ez így...majd kiheverjük..és hogy neki is rossz...meg hogy gondolkádsi időt kér.Félek el fog felejteni.Ma is írtam neki egy szerelmes sms-t...Kérlek titeket segítsetek,hogyan szerezhetném vissza???
2009. júl. 19. 17:36
1/4 anonim válasza:
Szia!
Először is nyugodj meg, amennyire tudsz, mert szinte hallottam a "kiáltozást", amit a kérdésed mutat.
Nehéz így akármilyen tanácsot adni, hiszen szerintem ezt mindenképpen Nektek kell megbeszélnetek. Hívd fel, vagy találkozz vele valahol és mondd el neki, hogy mennyire hiányzik, hogy megbántad a döntésedet/rosszul döntöttél és, hogy nem akarod, hogy vége legyen. Biztos látni/érezni/tudni fogja, hogy te még tényleg szereted őt, éppen ezért ne pánikolj előtte! Az inkább lesz riasztó az ő szemszögéből.
Remélem újra összejöttök!
Sárky
2009. júl. 19. 17:53
2/4 anonim válasza:
Beszélj vele személyesne. mondd el neki hogy még mindig ugyanúgy érzel mint rég,és hogy szereted.és hog nagy butaság volt részedről a szakítás,de már megbántad.És szeretnéd visszakapni.
2009. júl. 19. 17:53
3/4 anonim válasza:
Ha időt kért akkor hagyd.majd fog jelentkezni.végül is ő megkérdezte biztos ezt akarod-e.ma már egyszer leírtam egy válaszomban,közhely de igaz:az idő mindent megoldd.Tudom nehéz ilyen helyzetben türelmesnek lenni,de ha bombázod őt az sms-el,lehet csak rontassz a dolgon....
Probáld meg valamivel lekötni magad,még ha nehéz is....
fel a fejjel,minden meg fog oldódni!
2009. júl. 19. 17:56
4/4 anonim válasza:
Hm mien érdekes h pont ez volt nekünk is pontosan ugyan ez csak mi 1 éve vagyunk együtt nálunk is a vita volt a legföbb gond de rájöttem h az msn az oka mindennek vagyis az nagyon mert nekünk abból ált hogy msn tali msn tali és persze olyna mintha házasságba élnénk nagyon sokáig én elmodntam a barátnömnek h engem nem érdekel én öt szeretem probáljuk meg megé egyszer és jól sikerült a tali viszont azt tudom javasolni ha probléma van oldjátok meg és inkább veszekedjetek 20 percet egymással és megbeszélitek minthogynem vége legyen te meg ne legyél szeszélyes makacs hogy olyat modnasz neki amit a te szived sem érez
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!