Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lefeküdhetek anyám unokahúgával?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdhetek anyám unokahúgával?

Figyelt kérdés
Más szóval nagymamám testvérének a lányával. 35 éves,kicsit duci,de szerintem vonzó nő.Nincs gyereke,és pasija se évek óta,szóval ki lehet éhezve..Jóban van velünk,néha jár hozzánk.Szerintetek felvessem neki a témát legközelebb? Én 17 éves,magas,izmos,elvileg jóképű fiú vagyok.(nem vagyunk szüzek,és magyarok vagyunk,nem nemzetiségiek..) Csak úgy csinálnám ha köztünk maradna,és természetesen gumival.Biztos megérné az élvezet és a tapasztalatszerzés miatt,de aggaszt,hogy ugyan távoliak,de rokonok vagyunk..(ez már volt ma,de rossz kategóriában és törölték,meg ott nem kaptam jó válaszokat)

2012. aug. 5. 19:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jól képen törölne és elmondaná anyádnak, aki remélhetőleg tovább pofozna.
2012. aug. 5. 19:46
 2/11 anonim ***** válasza:
hányszor kérdezed még meg amúgy? csak kérdezem
2012. aug. 5. 19:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Elég lett volna egyszer,csak ott a végén hogy törölték(mert mèg nem vagyok 18) Az ottani válaszok közül nem sok volt hasznos
2012. aug. 5. 19:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Nemhiszem hogy törvénybe ütközik, persze ha mindketten úgy akarjátok. Egyébként most tőlem kérdezed? Mi vagyok én az apád? Ha aggaszt akkor ne tedd, ha meg nagyobb a kísértés, mint az aggodalom, akkor meg tedd csak ne nyavajogj ezen.
2012. aug. 5. 19:57
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem nyavajgok,csak kíváncsi vagyok,hogy milyen akadályai vannak ennek.
2012. aug. 5. 19:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Semmi akadálya nincsen. Finoman vezesd rá, max elutasít.

(Itt mindenki annyira prűd és álszent, hogy kiforul a gyomrom... A nagy erkölcsrendészet...)

2012. aug. 5. 20:09
 7/11 anonim ***** válasza:
rossz ötlet
2012. aug. 5. 20:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Gondolj bele milyen kényelmetlen szituk lehetnek belőle ha nem jön össze.... Ha ennek ellenére is kíváncsi vagy, hajrá!
2012. aug. 5. 21:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Jó szarul nézhetsz ki 17 éves korodra, ha már egy 35 éves dagadt g3cire is ráfanyalodsz. xDDDDDDDDD
2012. aug. 7. 00:19
 10/11 omba ***** válasza:

Az én szüzességem 17 évesen lett oda egy 34 éves nővel, - valószínűleg sokat tanulhatnál.

Ha gyereket nem akartok csinálni tényleg semmi akadálya, amúgy is elég távoli rokon.

De miért gondolod egyáltalán, hogy őt érdekelné a dolog?

2012. aug. 7. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!