Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam neki?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok L és még nem csókolóztam, szerintem ez nem ciki, mert eddig nem volt barátom és csak azért, hogy túl essek rajta hatalmas nagy hülyeségnek tartom hiszen ezen nem túlesni kell hanem élvezni :DD Na mind1 szóval arról van szó, hogy szerintetek elmondjam a barátomnak, hogy még nem csináltam ezért ne csodálkozzon ha nem leszek profi vagy az majd csak úgy jön spontán és hallgassak?? :)

2012. aug. 5. 00:23
 1/7 A kérdező kommentje:
Választ pls :D
2012. aug. 5. 00:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Mingyárt megyek aludni xDD
2012. aug. 5. 00:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor menjél aludni. Amúgy meg miért pont az Egyéb Kérdésekbe raktad? Van ezekre külön kategória is.
2012. aug. 5. 00:48
 4/7 A kérdező kommentje:
bocs nem néztem kategóriát :DD Igazad van Jóccakát :)
2012. aug. 5. 00:51
 5/7 anonim ***** válasza:
A fehér mágus közeledik. Fürgének kell lennünk.
2012. aug. 5. 01:03
 6/7 anonim ***** válasza:

a csókolozás nem kimondottan arról szól,mennyire ügyesen járatod a nyelved a barátod szájában.

a bensőség,az érintés,a lehelet és a vonzalom..,ezek mind összetevői egy jó csókolózásnak. nem hinném,hogy itt a profizmus számít.

ha nincs vonzalom,akkor megette a fene,de ha meg van,akkor Isteni leszel a barátod számára mégha először is fogod csinálni. :)

2012. aug. 5. 08:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt. Csókszűz voltam és elmondtam a barátomnak. Nagyon örült, hogy ő "taníthat" engem meg csókolózni. De nem is kellett tanítani. Olyan ösztönös volt.
2012. aug. 5. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!